心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

好似好耐冇見傲雪咁

有冇人記得佢呢?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 好似好耐冇見傲雪咁

係呀,唔知佢最近點呢?不過佢話過如果掛住佢想搵佢既話,可以email比佢喎

大宅

其實我只係見過佢慨留言,未同佢溝通過,但好想知佢近況!

伯爵府

好媽媽勳章

ophelia 寫道:
其實我只係見過佢慨留言,未同佢溝通過,但好想知佢近況!

係喎~你唔講都唔記得添,我都係同你一樣見過佢留言,唔記得有冇同佢傾過,仲有一個會員叫mxxx2mon 好似都好耐冇見~唔知有冇人又記得佢呢?
唔好意思借左你小小位~

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

別墅

我都好掛住傲雪! :-( :-( :-(

大宅

真係好感動好感動啊∼!估唔到又有人掛住我添 :-P :-P
係呀,呢排好忙,又要返工又要湊女仲要打機,真係好耐都無上過黎喇,係咪我以前既言論太過精彩呢?成日都有人諗起我既?哈哈∼真係開心死我!
而家我好好呀!去左一間美容院度做RECEPTION,人工好好,工作時間又穩定,雖然都幾受氣,開頭做時成日都比人鬧,但我都做得好開心,人工高嘛!呵呵∼比人鬧都抵啦!∼哈∼!真係唔知有無人係去開我果間度做FACIAL既呢?見到我記得打個招呼喎^^

大宅

hihihi
how about your family?

大宅

我搬左返亞媽度都成半年囉,亞媽鍚我個女鍚到飛起,直頭係大細超!有我個女就夠咁,岩岩仲同我講,原本佢唔識屋企附近d人既,自從我個女黎左後成條村識晒,我個女成日係唔係都'嬲'人玩,玩到成村都識,我直頭覺得佢有d過度活潑~哈!佢個樣真係好鬼抵死~ :-P :-P

伯爵府

好媽媽勳章

肥師奶傲雪 寫道:
人工好好,工作時間又穩定,雖然都幾受氣,開頭做時成日都比人鬧,但我都做得好開心,人工高嘛!呵呵∼比人鬧都抵啦!

[size=large]好野! 能屈能伸, 咁先係囡囡既好榜樣

大宅

其實無乜野講,只係想晒下我條女張近照唧~哈哈哈哈
佢個樣係咪好爆笑呢?(不過都係一d都唔似我...) :-P :-P

男爵府

畀面勳章

[size=x-small]You have to tell: What is your company name first if you want us to talk with you!
Congradulation! You have gained a good paid job with happiness too. Is that there will be a special discount if we know each other as friends?! , I would recommend my daughter go to your shop too.
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

大宅

唔得~梗係唔可以色費幫我公司賣廣告啦!~佢又無比廣告費我!點可以幫佢色費宣傳架~嘻嘻~!
見唔見到我囉喎~講緣份既姐,我早兩日先伕3公司見返個成十幾廿年既同學,果種心情真係好得意,我f1仔時既同學喎,見番仲要比我認出~爆笑!! :-P :-P

別墅

靚靚傲雪:

終於等到你返來了,見你工作、囡囡都好好,雖然係受氣,你要加油!努...力...掙...錢...

首頁

尾頁

跳至