論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無工人識自己delete係屋企打出電話

我個工人勁叻啊,係tccw簽約送個d電話我地都入中文字顯示
有日我係房到羅起電話想打,聽到個工人講繄電話之前都無電話響過喎,聽到佢收線跟住我出廳睇下佢打過咩電話啦,點知一check睇唔到,我即刻自己試打一次,然後自己check又睇到喎
我覺得好其近日check佢都無打過電話
今日我打過去tccw問過(一)可能我個電話壞(二)用字幕顯示先可以delete就無其他方法,我都唔知個工人點識
佢以前都比我知佢係屋企睇cctv睇住我幾時搭lift返里
e家比我delete無得睇

:-x
Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

別墅

Re: 有無工人識自己delete係屋企打出電話

milk2004 寫道:
我個工人勁叻啊,係tccw簽約送個d電話我地都入中文字顯示
有日我係房到羅起電話想打,聽到個工人講繄電話之前都無電話響過喎,聽到佢收線跟住我出廳睇下佢打過咩電話啦,點知一check睇唔到,我即刻自己試打一次,然後自己check又睇到喎
我覺得好其近日check佢都無打過電話
今日我打過去tccw問過(一)可能我個電話壞(二)用字幕顯示先可以delete就無其他方法,我都唔知個工人點識
佢以前都比我知佢係屋企睇cctv睇住我幾時搭lift返里
e家比我delete無得睇

If your maid using her mobile, you cannot check whether she always talk over the phone. If you want to know whether she is hardworking or not, I suggest you to buy a Panasonic DVD-recoder with Harddisk. It can record the activities for over one hundred hours.

大宅

佢無mobile,只用屋企電話,以經 裝左i p cam
我個賓賓朋友介紹,佢地係朋友啊
好難做,此熟賣熟
以後都唔會請識個d

Milk Milk Milk - Jerry boy Yahoo BOLG

大宅

妳個工人好叻.不過之前有個爸爸提過,可以試下拆開個電話,然後在delete button下貼些紙或其它東西.咁就可以disable 個delete function. 妳叫妳先生試下得唔得.

大宅

我個friend個工人都識咁做,於是我個friend個老公仲絕(佢係o係tccw做電話維修同裝歁o既)------ 佢專登整壞自己屋企部電話上面o既delete掣,等個delete掣唔work!
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

大宅

好好提議
我諗諗先,因為個工人7月到期,送佢菲律賓
不過都想大家知道下

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

淑筠媽咪 寫道:
妳個工人好叻.不過之前有個爸爸提過,可以試下拆開個電話,然後在delete button下貼些紙或其它東西.咁就可以disable 個delete function. 妳叫妳先生試下得唔得.

我應該係你所講那位爸爸。
我就係咁樣另個菲傭不能delete佢打出或打入的電話號碼。
:-P

大宅

2019勳章

Mine always delete the incoming call no.

when I return home & press redial
it shows 'empty'
what button she has pressed?

anyone knows pls tell me.

子爵府

我用日本電話,redial係咖文,我地要記好耐先記得果個係乜制,隻賓應該都唔識,因為我見佢成日打返菲律賓,不過佢就識delete來電顯示人地打比佢d電話,等我返去又'痴'd野,整爛個delete制先 :-P

民房

My maid always use my home telephone to talk with friends or relatives whenever she get alone with BB. She also deleted all of her incoming and outgoing calls. But I discovered that the phone became very dirty everytime when I came home from work! She wipe the telephone everynight before go to bed.

大宅

PaPa 寫道:
[quote]
淑筠媽咪 寫道:

我應該係你所講那位爸爸。
我就係咁樣另個菲傭不能delete佢打出或打入的電話號碼。
:-P [/quote]

PaPa,

好辦法!明天我也叫我老公"整一整"個電話,希望不難. :-P

首頁

尾頁

跳至