跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

西區左鄰右里 - Part 20

又搬新屋喇,各位請繼續~~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

水晶宮

2024年龍年勳章

咦 ?? 我係第一個 ??
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章

homacarol
希望家譽快d冇事, 變番handsome boy !!
三上我都成日幫襯架.

hinma
咁我都要下決心去御家試下先 !
沙巴門口仲貼住電話order bor. 唔知係真唔係 ?~
呢排肥返哂lu.... 好多時去食 "任食"....
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 Rita 於 08-4-7 11:16 發表

Yes....You are No. 1~~:lol :lol :lol

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

重以為我可以做No.1,點知都要做亞二.

男爵府

我係 ..... 第幾個 ???

hinma ..... 睇返舊post ...答返我個謎先丫 hehe
原文章由 Rita 於 08-4-7 11:16 發表

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

homacarol,
由你屋企要向西營盤方向行,有間ramada hotel條水街就係,其實再行上去,有間叫光記既食小菜都唔錯,我以前見佢其貌不揚,無幫襯過,後來有幾個fd都話唔錯,我就去食過一次,都幾好味.

原文章由 homacarol 於 08-4-7 09:29 發表
Fannysamuel,

不過就未知呢間係邊 ~
4. 潮苑(屈地街)

男爵府

rita,

家譽就快好返勒 ^^
不過佢咁白 ...d 印就好明顯lor

原文章由 Rita 於 08-4-7 11:19 發表
homacarol
希望家譽快d冇事, 變番handsome boy !!
三上我都成日幫襯架.

hinma
咁我都要下決心去御家試下先 !
呢排肥返哂lu.... 好多時去食 "任食".... ...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 睛靈勳章

hinma,

唔該你望吓個手提電話, 有一個留言呀! 等到頸都長...........

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

rita,
我無試過呀,因為我覺得d油鬆餅(our 菲佛)要堂食熱lala先美味.
hinpa買左包新既米,上面寫住禾味犀利地好食,同唔同你包犀利牌呀?上面有個公仔lamlam脷咁樣架.

原文章由 Rita 於 08-4-7 11:19 發表
hinma

伯爵府

睇見呢句我真係好想笑

原文章由 HinMa 於 08-4-7 12:37 發表
rita,
我無試過呀,因為我覺得d油鬆餅(our 菲佛)要堂食熱lala先美味.
hinpa買左包新既米,上面寫住禾味犀利地好食,同唔同你包犀利牌呀?上面有個公仔lamlam脷咁樣架.

...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

starry^.^,
今日唔洗上呀,放學見.
hinpa尋晚攪過我電話,整左無聲 .

原文章由 starry^.^ 於 08-4-7 12:37 發表
hinma,

唔該你望吓個手提電話, 有一個留言呀! 等到頸都長...........

男爵府

e ~ 會唔會你打左比 hinpa ???
好似我上次咁 ???
原文章由 starry^.^ 於 08-4-7 12:37 發表
hinma,

男爵府

但其實 .... 我唔係好明佢想講乜喎 .... 我太蠢了 ....
原文章由 starry^.^ 於 08-4-7 12:42 發表
睇見呢句我真係好想笑

伯爵府

唔會, 我都無save hinpa個電話no. , 仲有段錄音都係hinma把聲嚟ga....佢好多時都唔知電話響

原文章由 homacarol 於 08-4-7 12:42 發表
e ~ 會唔會你打左比 hinpa ???
好似我上次咁 ???

伯爵府

hinma,

ok! see you later~

知你啦....

原文章由 HinMa 於 08-4-7 12:42 發表
starry^.^,
今日唔洗上呀,放學見.
hinpa尋晚攪過我電話,整左無聲 .

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

starry^.^,
:;pppp: 但係今次真係hinpa整左無聲麻,佢呢幾日都係度攪d手機.
唔..........段錄音好唔好聽jet?

原文章由 starry^.^ 於 08-4-7 12:47 發表
唔會, 我都無save hinpa個電話no. , 仲有段錄音都係hinma把聲嚟ga....佢好多時都唔知電話響.

伯爵府

hinpa呢幾日仲乜攪手機呀? 好...點敢話唔好jet

原文章由 HinMa 於 08-4-7 12:51 發表
starry^.^,
:;pppp: 但係今次真係hinpa整左無聲麻,佢呢幾日都係度攪d手機.
唔..........段錄音好唔好聽jet?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

homacarol,
唔.... 我屋企座bldg係白色,但我老爺個度我唔留意乜色,因為早排翻新過.
不過星期日唔洗返學,hinpa都只會泊係老爺間舖既後巷度,你又無理由會行到入巷架?

原文章由 homacarol 於 08-4-7 11:50 發表
咁 .... 呢個謎就要hinma or hinpa 去解開勒 hehe

我行過見到果座building 係粉紅色架 .... 唔知係 hinma 家 or hinma 老爺家 lor .....

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

starry^.^,
因為份新工俾左張電話卡佢,佢唔想自己私人電話mix公司d電話,所以要搵多部手機,但又驚copy tel no時出錯,因為我生hinhin時佢試過唔見左我好多舊朋友既tel,所以呢幾日都攪攪震.

原文章由 starry^.^ 於 08-4-7 12:54 發表
hinpa呢幾日仲乜攪手機呀?

首頁

尾頁

跳至