美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無試過挺, 豐, 美隻健胸丸, 原來含少量雌激數.

本來比個日本妹代言人攪到心思思, 但我睇到屈記本書仔簡介, 話含大豆及少數草本值物雌激素, 促進胸部纖維成長, 一見到含雌激數幾個字, 即刻唔敢買來試, 因我怕會擾亂左身體, 加快有癌症咪死, 無謂要靚唔要命, 但其他產品好多標榜草本成份, 唔知會否同樣含少量激數, 只是法例未監管, 寫少個字都唔知, 你地會否唔怕, 試左先算!

複式洋房

Re: 有無試過挺, 豐, 美隻健胸丸, 原來含少量雌激數.

唔係嘛!我食緊wor

複式洋房

Re: 有無試過挺, 豐, 美隻健胸丸, 原來含少量雌激數.

咁~唔食咪會細番囉~~

子爵府

zippy,

咁你食左有無大到, 如果唔係見到個幾個字, 我都一早買來食, 睇下係咪真係咁work.

該用戶已被刪除

複式洋房

我之前同個 friend 一齊用左每人用左二千幾蚊買一 set 豐胸丸﹝張可頤o個隻﹞,一個療程三個月,我同我個 friend 都冇料到 ... 加埋比人呃左五千幾蚊!

別墅

基本上, 沒有藥物可以搞大個胸. 否則一早西藥廠就發明D藥來賺大錢. 個D什麼雌激素是荷爾蒙 (hormone). 一停就打回原形. 荷爾蒙也是藥物. 食藥物就有副作用. 荷爾蒙用量高先有效果. 但是一高就有副作用. 想大睇怕只有做implant.

大宅

非常讚成hazelle
因為本人上月才住院施手術。因為激素刺激到荷爾蒙,所以令到卵巢生了兩個腫瘤。現在所以激素的食物都要遠離,以免腫瘤再生。
那些豐胸丸唔多唔少都含有激素的,所以還是不吃比較好。

hazelle 寫道:
基本上, 沒有藥物可以搞大個胸. 否則一早西藥廠就發明D藥來賺大錢. 個D什麼雌激素是荷爾蒙 (hormone). 一停就打回原形. 荷爾蒙也是藥物. 食藥物就有副作用. 荷爾蒙用量高先有效果. 但是一高就有副作用. 想大睇怕只有做implant.

子爵府

肥寶寶,

咁你因乜有激數影響到荷爾蒙, 以前都食過陳妙英個隻豐胸丸一個月, 好似有脹既感覺, 不過無食後已打回原形, 唔知食過那些會唔會還有少量激數繼續停留身體.

大宅

其實就是我們日常生活所食的已經含有很多激素,如:雞(特別是急凍外國入口的雞翼),當歸,燕窩等

首頁

尾頁

跳至
熱門主題