論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我朋友有個四年完約賓賓介紹, 有無興趣....

我朋友個賓賓係佢屋企做左四年, 因我朋友比唔到長期服務金, 被迫唔同佢續約, 其實個工人都唔錯, 我朋友想同佢搵個主人, 有無人有興趣可見見佢., 以下係工人的資料:

來香港工作四年, 同一個僱主
年齡: 33 歲
湊小孩經驗: 初生至四歲, 四歲至八歲
家務: 可煮簡單中菜, 清潔都好好
個性: 誠實, 有責任心, 喜歡打扮

如要詳細資料, 請 pm 比我.

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

大宅

Re: 我朋友有個四年完約賓賓介紹, 有無興趣....

cj712644

Please check PM.

我有兩個小寶貝!

洋房

cj712644,
請check pm
茹心,QE出世 10/17 2.62kg, 11/17 3.1kg, 12/27 4.41kg 3/27 6.13kg 63cm, 7/8 6.9 kg 68cm 7/19 6.76kg 69.5cm 7/25 1隻牙 9/10 7.3 kg 2 隻牙 9/21 6.6 kg 4 隻牙 10/17 7.9 kg 72cm 11/3 7.73kg 72cm 5隻牙 11/9 7隻牙 11/30 8.3kg 74cm 3/30 9kg 80cm 10隻牙

大宅

cj712644,

Pls check PM.
xxl

大宅

cj 712644,

please check pm.

Wewangwang

複式洋房

dear cj,

i've pm you yesterday and am waiting for your reply. i need a maid very urgently as my maid has just resigned. thanks a lot!

大宅

資料補充:

個工人已婚, 佢有一個女大概 13 歲.
五月中完約.
現工作地點: 荃灣

因我收到太多 pm, 可能無時間回覆, 最好留電話, 我叫佢僱主直接打比你地, 可和工人直接對話.

thanks.
如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

複式洋房

Pls check pm.
Thanks.

複式洋房

cj712644
Pls check PM

大宅

Lizzy & BK:

Please check your PM, thanks.

洋房

I am interested. Please PM details to me. Thanks.

民房

請問個工人英文得唔得, 流唔流利?

民房

Please send PM to me. Thanks a lot.

Jasmine

首頁

尾頁

跳至