親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

有冇jm去過呢個ski resort,今天要confirm CNY package ?謝謝幫忙。

大宅

引用:有冇jm去過呢個ski resort,今天要confirm C

原帖由 DearDaniel 於 14-12-08 發表
有冇jm去過呢個ski resort,今天要confirm CNY package ?謝謝幫忙。
有冇資料分享呀?附近有咩玩和食?唔該哂。

大宅

回覆:DearDaniel 的帖子

我book了12月21日入住,間酒店仲未開幕,好似12月13日開幕

大宅

回覆:BoBo1 的帖子

明白了,所以無乜jm 回帖,不知你是如何安排行程,可以分享下嗎?我們會在農曆年去,但無乜idea?

大宅

回覆:北海道Ki Niseko

咩價錢?
我只知道今年新開

大宅

回覆:MAYHO23 的帖子

成個package好貴呀,CX !

子爵府

引用:我book了12月21日入住,間酒店仲未開幕,好

原帖由 BoBo1 於 14-12-08 發表
我book了12月21日入住,間酒店仲未開幕,好似12月13日開幕
?$

包早餐?

珍珠宮

引用:有冇jm去過呢個ski resort,今天要confirm C

Ki 今年先剛剛開, 睇過floor plan, standard room 似乎好細, 尤其bathroom。

Suite 就好似好d。

子爵府

引用:成個package好貴呀,CX !

成個package好貴呀,CX !
仲有 package?幾$?幾号出發?

大宅

回覆:MAYHO23 的帖子

138000 yen for 2 nights 套房

大宅

回覆:232 的帖子

不包早餐

公爵府

DearDaniel 發表於 14-12-8 13:48
有冇資料分享呀?附近有咩玩和食?唔該哂。
Ki 係二世古新開嘅酒店,喺正滑雪場旁邊,ski-in ski-out,附近玩嘅就係滑雪囉,至於食,如果唔揸車,Hirafu 有唔少居酒屋,拉麵,pizza,等細細間嘅食店,行遠少少出到 Kuchan town,會有再多 d 選擇

大宅

回覆:mugtaitai 的帖子

Thank you. 今次希望兩個小朋友認真的学skiing.

大宅

回覆:LokYauYau 的帖子

我們仲等緊cx覆酒店房情況,應該会book 2bedroom type.

大宅

引用:Quote:原帖由 DearDaniel 於 14-12-08 發表

原帖由 bbqueen 於 14-12-09 發表
仲有 package?幾$?幾号出發?
我們是13/2-19/2,其他细節未安排。

公爵府

DearDaniel 發表於 14-12-9 09:09
Thank you. 今次希望兩個小朋友認真的学skiing.
我有朋友舊年帶兩個小朋友(12歲同8歲)去二世古,請左私人教練跟左佢地兩日,已經基本可以從山頂慢慢滑落來,小朋友學嘢快,冇問題嘅

大宅

引用:Quote:DearDaniel+發表於+14-12-9+09:09+Th

原帖由 mugtaitai 於 14-12-09 發表
我有朋友舊年帶兩個小朋友(12歲同8歲)去二世古,請左私人教練跟左佢地兩日,已經基本可以從山頂慢慢滑落 ...
之前兩年去kiroro 感覺BB的,今次會請coach 希望佢地學懂安全滑雪!

公爵府

DearDaniel 發表於 14-12-9 10:08
之前兩年去kiroro 感覺BB的,今次會請coach 希望佢地學懂安全滑雪!
睇過 CX Holiday 嘅 package,住 Ki 都幾貴喎,不過呢間全新,又近 chair lift,所以咁貴,我地通常分開訂,住就經 Hokkaido Tracks 訂,佢地有好多選擇,我地鍾意自己住一間獨立屋,有車房有廚房有洗衣乾衣機,帶住小朋友方便舒服好多

我地今年聖誕都會去,三房獨立屋五晚,46萬yen,計落都係港紙三萬多d,加四張 CX 直航機票,也不過係六萬幾,當然農曆年酒店機票會再貴 d,但即使貴多 50%,也比 CX 嘅 Ki package 平一大截

大宅

引用:Quote:DearDaniel+發表於+14-12-9+10:08+之

睇過 CX Holiday 嘅 package,住 Ki 都幾貴喎,不過呢間全新,又近 chair lift,所以咁貴,我地通常分開訂 ...
是的,cx 個價真係好勁!但就小朋友放假無得選擇,佢地久唔久就問今年幾時去ski,老逢咁。吃飯唔知米價。

子爵府

引用:Quote:DearDaniel 發表於 14-12-9 09:09 Th

我有朋友舊年帶兩個小朋友(12歲同8歲)去二世古,請左私人教練跟左佢地兩日,已經基本可以從山頂慢慢滑落 ...
私人教練?$

首頁
12345...7

尾頁

跳至