跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位, 請問除咗birth.hk, 仲有邊度有買日本明治細仔, 因為birth.hk 同香港卓悅都冇貨. 有冇人喺http://www.bbboomhk.com/訂過貨? 澳門有冇的賣啊?

大宅

啱啱上去birth睇過, 佢仲有明治現貨喎...

澳門無得賣架, 同埋依家好多間都唔送過黎澳門...

複式洋房

原文章由 小瑩子 於 08-4-10 16:48 發表
啱啱上去birth睇過, 佢仲有明治現貨喎...

澳門無得賣架, 同埋依家好多間都唔送過黎澳門...

我今朝已經打過電話了, 啲貨昨天已經賣晒了

大宅

re-on 呢? 我多數響呢度買.

複式洋房

回覆 #1 pluie 的文章

Thank you for the information. 我頭先去re on的website去睇, 不知道他們是否提供澳門送貨服務, 唔知送一箱奶粉, 運費要幾錢呢?

大宅

原文章由 小如子 於 08-4-10 23:26 發表
Thank you for the information. 我頭先去re on的website去睇, 不知道他們是否提供澳門送貨服務, 唔知送一箱奶粉, 運費要幾錢呢?

佢地好似淨係送到香港碼頭...

大宅

小如子,

re-on 唔送去澳門架. 我會將d 貨運去我香港娘家, 然後每次返香港就帶一罐返黎. 以前唔知, 會一次過帶三罐.

大宅

bb-Boom 做免費送貨, 有興趣請pm我

複式洋房

回覆 #8 bbdog_2006 的文章

Thank you, but上星期五啱啱訂咗了,早知join 埋你的啦....., 因為今次太急了.

大宅

唔緊要啦, 不過我都係上個月訂左兩箱, 不過就有其他媽咪想訂既

原文章由 小如子 於 08-4-14 18:25 發表
Thank you, but上星期五啱啱訂咗了,早知join 埋你的啦....., 因為今次太急了.

複式洋房

回覆 #8 bbdog_2006 的文章

Please Check PM!

複式洋房

回覆 #5 pluie 的文章

不過reon 的價錢平啲. 平成百幾蚊的. 不過我又唔想煩到香港的親戚.所以冇解.

首頁

尾頁

跳至