意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 24|主題: 127117

想請現成工人, 有冇agent介紹

侯爵府

國民生產總值:22600

想請現成工人, 有冇agent介紹

複式洋房

國民生產總值:124

Re: 想請現成工人, 有冇agent介紹

心心,

Please check PM.

複式洋房

國民生產總值:269

Juju03
想請現成工人, 有冇agent介紹,請pm我,thank you

別墅

國民生產總值:622

hi 心心,

你個工人有咩問題呀??
早前幾好喀!!

naoki e + 幾多旁呀??

[/img]

禁止訪問

國民生產總值:1098

侯爵府

Juju03/ amy214
THANKS

ISI
冇錯我個工人真係好好架, 所以我家姐跟我轉請印印, 陰功~完全唔得, 所以佢而家急要換工人, 我助佢一臂之力law
naoki 本身 27 磅, 但係我同佢返日本湊左佢10日, 工人放假返印尼, naoki即刻唔見左1 磅

王國長老

國民生產總值:68754

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

心心,
我以為你個工人又有問題添.. 27磅好重喎.. 希望你家姐請到個好既..

我個要等批VISA呀..我係請印印呀. 希望我個都掂啦
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

別墅

Hi 心心,

你就好la, 我個女得 9.5kg !!
你可以叫你個工人介紹佢d friend to your sister!
[/img]

侯爵府

jojo
你都炒左工人咩? 衰咩呀? 而家有冇工人用?
咁你囝囝而家幾多磅呀?

lsl
你個女而家食野好唔好d? 仲要唔要去hosp?
會唔會返兩歲班? 如會, 你報邊間?

民房

國民生產總值:26

;-你想請工人,可電94919186鄭太太

王國長老

國民生產總值:68754

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

心心,
之前那個乜都好, 就係揍仔仔唔好.. 亞仔唔跟佢.所以炒左佢.. 而家冇工人用, 叫我亞媽睇住. 同埋我地兩公婆夾手夾腳揍囉..

今日去左健康院, 上磅12.6 kg (27磅12安士), 高82.5cm
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

別墅

hi 心心,
我個女而家食嘢都唔係好好,大概1個鍾食大半碗congee!
hosp 就1個月去1次!
女女會返兩歲班,報咗樓下靈光,貪佢近!
how about you??

心心 寫道:

lsl
你個女而家食野好唔好d? 仲要唔要去hosp?
會唔會返兩歲班? 如會, 你報邊間?
[/img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.