育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雪印,s26,定萬朝比較好?

我囡囡下星期9個月,食開人奶,想同佢轉奶粉,請問邊隻奶粉(雪印,s26,萬朝)比較好?

大宅

Re: 雪印,s26,定萬朝比較好?

I've seen some comment from other bk-mother that 雪印 less "hot-air" bo. My bb now also eating 雪印 no. 1 law, ok ga, has poo-poo everyday. But I think ur bb should take the No. 2 la (from 6 mth.)
~-~-~-~-~-~wingwingchu

洋房

Snow Brand. Not so sweet as other brands and not so 'hot' as well.
:lol: Annie :lol:

別墅

我就覺得雪印最好,bb食完便便ok,s26會好熱氣!

別墅

我b都係一直食思敏兒,我覺得好好呀,日日都有大大,都無諗住幫佢轉囉!
我個名叫樂樂b,媽咪最鍾意叫我做蕃薯b嫁!

大宅

我個仔都係食開雪印,但大大下反而出濕疹, 所以食
能恩A+ HA2, 現在D濕疹好好多了
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

我個b食s-26,都幾大份....
如果你個係女就唔係幾好,
我見0的女食s-26太肥啦,唔好睇!
好多人話s-26係最好,因營養特別多,
但就唔係個個受得!
你見s-26賣最貴就知啦!
不過你可以試下,個個b0的反應都唔同,
0的人話s-26熱氣,我個b就很好,好受得!
[size=medium]queensroad

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

My daughter drink 萬朝 started from her 1st day in hosiptal. Now she is 4.6years old already but still drinking the no.4 of 萬朝. For her, it is so far so good, donot has any 'hot air' etc. & the price is quite good for me as the average is below $100.
Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

聽人講s-26最多營養,but好熱氣.我覺得營養多重要啲,所以我都同我囡囡轉s-26啦. :-P
ありがとう!!!

別墅

我聽醫生講S26o岩囝囝多的.

首頁

尾頁

跳至