母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

停喊方法?!

聽收音機講原來初生BB聽到電視雪花同收音機收臺唔正啲聲可停喊同瞓!因似母體時BB所聽聲,有安全感。各位不妨試吓 (資料來自4月16日港台radio2瘋show快活人)

我女2001年1月8日QE出世  

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

Re: 停喊方法?!

呀,係眞唔係呀!

珍珠宮

我個b聽到電視雪花聲即刻好驚咁走埋我到喊同要抱bor !!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

呢個方法係初生B用架!今朝聽話係唔知邊度科學家研究出結果。聽番網上重温先知 :-P

我女2001年1月8日QE出世  

禁止訪問

複式洋房

咦!我都想講的.
[img align=left]http://img2.uploadimages.net/677674034.gif[/img]bo豬豬的相簿[img align=left]http://img2.uploadimages.net/940886t_143389d217a579.gif[/img]

民房

gloriap 寫道:
聽收音機講原來初生BB聽到電視雪花同收音機收臺唔正啲聲可停喊同瞓!因似母體時BB所聽聲,有安全感。各位不妨試吓 (資料來自4月16日港台radio2瘋show快活人)

係呀,除o左電視雪花同收音機個d聲,仲有吸塵機聲,開風扇聲。最好帶bb去坐車(亡命小巴除外),坐一陣就會好快目訓著。(初生bb最o岩)

複式洋房

Hingying 寫道:
[quote]
gloriap 寫道:

係呀,除o左電視雪花同收音機個d聲,仲有吸塵機聲,開風扇聲。最好帶bb去坐車(亡命小巴除外),坐一陣就會好快目訓著。(初生bb最o岩)[/quote]

咁就要試下!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊