心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊到有outdoor室外d餐廳?

邊到有outdoor室外d餐廳適合小朋友去?

大宅

Re: 邊到有outdoor室外d餐廳?

小白鷺 係大埔
www.taipokau.org

子爵府

在中文大學附近有間雍雅山房, 而近大埔有間小白鷺餐廳.

複式洋房

唔該你們! 小白鷺好似好靚, d 野貴唔貴?

子爵府

KAKAMUM,

我去那次沒有在裡面食, 聽說不是太貴但食物就一般.

別墅

我幫襯過幾次,你預每大人消費約一百元在右.有套餐.味道都ok,勝在座位闊落,有bb椅,免費泊車.個人認為午餐去比較好,唔使四周黑黝黝,可以同小朋友週圍行下.個到仲有個博物館可以參觀下.

[quote]由 KAKAMUM 於 2004-04-16 17:22:17
唔該你們! 小白鷺好似好靚, d 野貴唔貴?

複式洋房

thanks 2HH's infomation.

男爵府

我覺得雍雅山房不是太適合小朋友, 因為好多蚊..

大宅

黃金海岸是一個很好的選擇,又有沙灘.

複式洋房

沙田新城市廣場 "風月堂" 日式餐廳都有露天部份, 天氣好都好多人選擇係外面架!

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

*Amy* 寫道:
我覺得雍雅山房不是太適合小朋友, 因為好多蚊..

而且好貴, $75 干炒牛河, $75召嚴豆腐, $75一只乳鴿 !!
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

大宅

KAKAMUM,
我鐘意去大尾督&西沙茶座
呢2個地方都有室外餐廳, 食完可以行

首頁

尾頁

跳至
熱門主題