影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

有冇jm都係用不到千尋影視呀?在play store已經唔見有千尋影視,究竟發生乜事呀?除咗千尋,有冇其它apps可以睇韓劇呀?
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

琥珀宮

畀面勳章

引用:有冇jm都係用不到千尋影視呀?在play store

原帖由 小搗蛋 於 14-12-15 發表
有冇jm都係用不到千尋影視呀?在play store已經唔見有千尋影視,究竟發生乜事呀?除咗千尋,有冇其它apps可 ...
http://android.app-master.com.tw/app/soft/info/21309

唔怕,上網站download返

男爵府

好媽媽勳章

回覆 cocok 的帖子

謝謝你!現在即刻download先
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

男爵府

好媽媽勳章

得咗!!cocok多謝你呀!

大宅

回覆:千尋影視用不到?

Download左都安裝唔到。

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

千尋近兩個月真係好有問題,更新又耐系統又down,只有睇千尋廣告就最快最無問題

琥珀宮

畀面勳章

引用:Download左都安裝唔到。

原帖由 ejme 於 14-12-16 發表
Download左都安裝唔到。
你係咩機??

大宅

回覆:cocok 的帖子

Samsung Note 2

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢排千尋係有d唔妥,我用iPad,一download多少少戲就成日自己彈出去,要再裝先得,都幾煩。

男爵府

me too! 用IPAD睇睇吓彈咗出去! 激死!
wallacemama

男爵府

好媽媽勳章

小搗蛋 發表於 14-12-15 22:39
有冇jm都係用不到千尋影視呀?在play store已經唔見有千尋影視,究竟發生乜事呀?除咗千尋,有冇其它apps可 ...
可以試下download Daily Motion

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 小搗蛋 於 14-12-15 發表有冇

原帖由 cocok 於 14-12-16 發表
http://android.app-master.com.tw/app/soft/info/21309

唔怕,上網站download返
感谢!

子爵府

醒目開學勳章

引用:呢排千尋係有d唔妥,我用iPad,一download

原帖由 YuYuMother 於 14-12-16 發表
呢排千尋係有d唔妥,我用iPad,一download多少少戲就成日自己彈出去,要再裝先得,都幾煩。

...
Me too. 改用楓林,不過冇得緩存。

大宅

現在個pad pad mini 都用唔到, 不停咁彈我出去...
自稱來自火星, 因為傻傻地. 請多多指教~~~

大宅

虎到金來勳章

我都緩存唔到。有冇其他app 可緩存???

子爵府

醒目開學勳章

Del apps, 再裝過又OK。

男爵府

回覆:浪女 的帖子

delete 左, 裝唔返個apps

子爵府

醒目開學勳章

引用:delete+左,+裝唔返個apps

原帖由 chy 於 14-12-30 發表
我用I Pad再裝冇問題,OK喎。

大宅

引用:delete+左,+裝唔返個apps

原帖由 chy 於 14-12-30 發表
你用咩機?

男爵府

回覆:Yukki 的帖子

手機

首頁

尾頁

跳至