跳至

首頁

尾頁

大宅

終於坐完月返左屋企啦.丫女係 3月7日出世, 重 6磅6, 個樣似晒爸爸. =___=

大宅

大宅

恭喜,恭喜,

不過張相睇唔到?

大宅

係 wor....

試下下面:-
http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=153533&folderid=1906093&u=0

男爵府

眼大大,好精靈呀,恭喜。

原文章由 JAL 於 08-4-15 16:00 發表
係 wor....

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=153533&folderid=1906093&u=0

大宅

好靚女呀, 恭喜晒.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

恭喜 個樣好似哥哥呀~~

子爵府

恭喜!

子爵府

恭喜恭喜!!!
]

大宅

多謝咁多位丫, 丫妹個樣好似男仔, 出街 d 人成日都以為佢係男仔, 有一次有個街坊見到我地, 問我佢係仔定女, 我望一望個女竟然連自己都口快快同佢講..... "係仔.... 丫.. 唔係, 係女至岩... heeee....", 相反丫仔家下出街有時d人都仲係叫佢做丫妹.......

大宅

恭喜哂...好精靈呀. 眼大大. 1 D 都唔似男仔呀.

別墅

恭喜! 恭喜! pretty girl with big eyes!

大宅

恭喜呀!so cute...^_^

原文章由 JAL 於 08-4-15 16:00 發表
係 wor....

大宅

恭喜晒呀!我覺得妹妹個樣都似女仔。

大宅

good good good, brother & sister, congrulation~~ so sweet~~

原文章由 JAL 於 08-4-15 15:29 發表
終於坐完月返左屋企啦.丫女係 3月7日出世, 重 6磅6, 個樣似晒爸爸. =___=

http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD9/150960/153533.86282734.83860.jpg

大宅

JAL,

Congratulations! Your daughter really look like her father more.

Congratulations to you again, take good care.

Veron

別墅

Congratulations!

男爵府

dear JAL, 恭喜恭喜!! 之前我出咗post想問你生咗未......終於等到你再次蒲頭.

依家湊兩個情況點呀? 哥哥錫唔錫妹妹? 妹妹依家飲人奶/奶粉?

你自己幾時再番工呀?

暫時開唔到d photos睇.....你自己繼續進補, 好好休息呀!

大宅

hi paulina,

哥哥對妹妹就一時時, 有時好 friend, 有時就要我放底細妹要我同佢玩, 家下主成都係工人姐姐 take care 丫妹, 其實我都好想 take care 丫妹多 d, 但丫哥又唔跟工人姐姐 , 不過唔好話佢丫, 我都仲未習慣屋企多左個工人, 有時仲成日好掛住好想返我丫媽到, 哥哥家下好大運動量, (之前婆婆揍哥哥時, 公公成日帶丫仔去行山, 姨姨就帶游水, 仲成日帶丫仔出去飲下午茶), 到時自己都唔知有冇時間成日帶佢出去玩, 我今日星期都盡量一日帶哥哥 2 次出街, 但去黎去去都係屋企樓下 OR 街市, 不過帶得哥哥多又好似成日無時間揍下丫妹, 所以有時自己諗諗下都有 D 唔開心.

妹妹家下飲奶粉, 尋日同丫妹用左 bb 油諗住去頭泥, 唔知係唔係敏感, 搞到佢成面紅晒, 原本今日想買 D OLIVER OIL 同佢整都唔夠擔整住. 我5月中返工 lu, 之後就遞信返多一個月就唔做, 到時都唔知點, 真係諗起都擔心.

丫妹 D 相你 TRY 下 : http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=153533&folderid=1906093&u=0

原文章由 pwypaulina 於 08-4-17 14:42 發表
dear JAL, 恭喜恭喜!! 之前我出咗post想問你生咗未......終於等到你再次蒲頭.

依家湊兩個情況點呀? 哥哥錫唔錫妹妹? 妹妹依家飲人奶/奶粉?

你自己幾時再番工呀?

暫時開唔到d phot ...

別墅

恭喜, 恭喜...妹妹眼仔碌碌, 好精靈呀..

放心啦, 你有湊大仔的經驗, 今次一定handle得更好啦. 不過, 就肯定你會好忙啦..嘩, 你將會做full-time mother, 好好enjoy呀.^^

首頁

尾頁

跳至