潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

知唔知邊度有得買nike粉紅色既波鞋呀!?

各位靚女
請問你地知唔知邊度有nike果對黑色底有粉紅色nike logo既波鞋買呀,我知道雖然已經係好舊款,但係我想買呀!
麻煩你地知唔知道呀!
thanks a lot!! :-P

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 知唔知邊度有得買nike粉紅色既波鞋呀!?

試下去旺角波鞋街揾.

洋房

我果對係花園街L.A.買,你試去睇睇!(近亞皆老街)

大宅

dear yiuyiu_mama

請問你果對係幾時買架!? 而家仲有冇得買呢!
因為我住係元朗,好少出去旺角行街架! :-P

洋房

littlechan 寫道:
dear yiuyiu_mama

請問你果對係幾時買架!? 而家仲有冇得買呢!
因為我住係元朗,好少出去旺角行街架! :-P

我諗大約都有年幾,but我都建議妳出旺角睇一睇!
或者如果我行開果頭幫妳睇睇!

大宅

Dear yiuyiu_mama

好呀,唔該哂你!

Little

大宅

你想找的款式是黑色側邊有個大粉紅色剔的,還是黑色側邊有個粉紅色小剔,而個小剔是nike 標誌的粉紅色outline,中間空心的款式? 我早兩日見到你這個topic,昨日行波鞋街時特別幫你留意,這兩款都沒有,你不用去了,但我昨晚經過天水圍頌富商場 (你住喺元朗我諗你知邊度啩) 見到有我所講小剔的那款,仲要有特價,原價五佰幾,特價三佰八十幾,都幾抵買,如果啱就快d,因佢做緊特價可能冇碼,希望呢d資料幫到你,如果你唔知喺邊,我可以再詳細d話比你知!

首頁

尾頁

跳至