意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 216|主題: 150043

澳門濠璟酒店及美食水蟹粥一問

複式洋房

國民生產總值:202

澳門濠璟酒店及美食水蟹粥一問

下星期平日去澳門, 問過中旅社package 價錢係 $936 (2位, 包早餐, 稅) 低唔低? 如果upgrade海景房要加$100, 大家覺得值唔值得加?

另外, 我會先去路環同
[img align=right]http://w-sozai.nease.net/SET/honey/natu_line03ani.gif[/img] 我的美食甜品

伯爵府

國民生產總值:16977

Re: 澳門濠璟酒店及美食水蟹粥一問

simcindy,
我地剛係8&9號去完,都係中旅社package濠璟酒店價錢係 $950 (2位,包早餐&船飛),我就冇upgrade,因為計過唔係成日係房.

我地放低行李就飛的即去(乙水)仔,都係3x蚊.如果唔飛的,酒店有free shuttle去到萄京,妳可以轉巴士,任何寫住去(乙水)仔or路環都ok,返黎就要係京澳酒店?(唔記得,不過酒店有張shuttle bus schedule寫得好清楚)等shuttle返酒店,or妳都可以搭車出萄京再轉的士返酒店,都係10零20蚊到. :-P

我上次係去誠昌飯店,very good,冇book位wow.

複式洋房

國民生產總值:202

小BMom, 唔該曬!

唔知仲有無人知道峰景餐廳呢?
[img align=right]http://w-sozai.nease.net/SET/honey/natu_line03ani.gif[/img] 我的美食甜品

大宅

國民生產總值:4318

simcindy,

我剛昨天去過誠昌飯店, 但在粥裡發現兩根頭髮....

若不是老公喜歡蟹,(我不喜歡的), 我們又未去過, 我想我是不會再去的.

simcindy 寫道:
想去食出名既水蟹粥, 究竟誠昌飯店 or 峰景餐廳 好? 同埋平日係咪都要book位ka?

Thanks

津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

別墅

國民生產總值:985

我上星期13 & 14號去,本來打算去峰景餐廳,但點知佢星期三休息。所以去左誠昌,d水蟹粥好香好味田雞粥就麻麻。

大宅

國民生產總值:3652

請問濠璟酒店好唔好?

伯爵府

<好>

大宅

國民生產總值:3652

reasonable price, location good or not, the room clean or not? Thanks.

伯爵府

咁就屬於<好>啦,除左要搭shuttle落市區law. :-P

複式洋房

國民生產總值:489

峰景=以前的誠昌

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.