潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

手袋修理

請問有無朋友知道有公司專門幫人修理名牌手袋呢? 我知太子站有一間,但在香港島有沒有呢?

洋房

Re: 手袋修理

好似o係soho付近有!(corner 位 有個阿伯幫人修理手袋、鞋之類)
:-DRyan born at May 4th 2001 w/4.11kg. Ralph born at Aug. 13th 2002 w/3.66kg They grow up in a happy family! :-D

男爵府

有一間在銅鑼灣, 係太子shop個brother間, 糖街銅鑼灣中心商埸1or2樓
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

民房

ajbaby:
Thank you !我今日會去看看。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章

中環昭隆街

大宅

EmilyBB 寫道:
中環昭隆街

係呀,如果係名牌手袋的話,佢d手工幾好架,
好多名店都拎客人要修理袋去果度

伯爵府

我老公間店都做在尖沙咀,你可收先打價。還有一間是朋友的,在中環皇后大道中35号商業大厦旁地下店。

還有在名店買有單,可以拿回去叫他們負責一般有保養如因質量問題,不收錢的。

民房

wensi:

Thank you!我已把手袋帶到原店打價,但要$720,我覺得太貴,我會到那兒看看。

首頁

尾頁

跳至