懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問各位媽咪你地最快幾多週照到係仔or女呀?????

如題.
[img align=right]Lilypie Baby Days[/img]

民房

Re: 請問各位媽咪你地最快幾多週照到係仔or女呀?????

17weeks.

複式洋房

Re: 請問各位媽咪你地最快幾多週照到係仔or女呀?????

me too

洋房

多謝你地回應,
其實我係幫我老公個大嫂問, 佢係大陸, 佢而家有左三個幾月,佢希望五月頭來香港照一次詳細既超聲波, 睇下bb有無問題, 同埋想知係仔定女, 我驚三個幾月大早, 無咩可以照到, 我都唔知幫唔幫佢booking好, 好驚用左佢d錢又乜都照唔到喎....

[img align=right]Lilypie Baby Days[/img]

男爵府

我下個月都去照睇下仔定女先...

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

1207 寫道:
多謝你地回應,
其實我係幫我老公個大嫂問, 佢係大陸, 佢而家有左三個幾月,佢希望五月頭來香港, 睇下bb有無問題, 同埋想知係仔定女, 我驚三個幾月大早, 無咩可以照到, 我都唔知幫唔幫佢booking好, 好驚用左佢d錢又乜都照唔到喎....

20 weeks 照詳細既超聲波 is the best!

複式洋房

我都係係17週照倒, 但醫生話仔容易照倒, 但女有機會照錯, 因為會被遮住

首頁

尾頁

跳至