自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

而家好多衣物手袋都有毛毛裝飾,想問點知佢係真毛定假毛(唔想買真毛產品)

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

我都想知,唔係想買真毛,純粹好奇

珍珠宮

畀面勳章

唔識分所以直頭唔買.....幫推

大宅

回覆:點分真毛假毛?

外國品牌有d會標籤 FAUX FUR, 但中國產就盡量唔好買任何毛毛嘢,佢話人造皮毛都可能係貓狗皮毛,要小心選擇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係唔多識分的

子爵府

回覆:點分真毛假毛?

朋友教過毛係尖既就係真毛,齊既就係假,但就算真係毛都難驗係咩毛

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

首頁

尾頁

跳至