派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果想去"老麥"搞生日會....

.....[size=small]記住問埋佢地有無[size=small]PINATA 送/ 包埋。PINATA 係原自墨西哥Mexico "比D 小朋友喜慶/ 活動/生日聚會時既"玩意","老麥"果個係好似圓鼓噤大SIZE, 空心但內面可藏各類形小糖果/玩具仔......等等 (* 呢 D filings 可能唔包),每個小朋友可以試拉繩子 1 次,中的話整個PINATA 內既 filings 會散落滿地,小朋友們就要"手快有,手慢無" - 去拾喇:-P ~~~多D 小朋友(起碼要識行)玩呢個"玩意"......好開心架!

記住問下呀!Have fun~~

想知PINATA 係乜東東,睇下呢度啦~~[size=medium]PINATA sample :-P
  Love your family!

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Re: 如果想去"老麥"搞生日會....

瑩瑩,

Thank you very much.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

瑩瑩 :乜"老麥"搞生日會攪生日會有PINATA 架, 我看到4月bb生日會, d小朋友玩得好開心woo. 並且"老麥"平過pizza hut好多添. 或者遲d都同女女攪番過先

大宅

瑩瑩,
As I know Mcdonald's will fill the PINATA for the party ga!

世上只有媽媽好,我就係一個好媽媽啊 :)

複式洋房

今個星期六有人請我同bb去麥記生日會, 留意下有冇先! 多謝提醒

別墅

瑩瑩 ,
Are you sure that Macdonald 送/ 包埋。PINATA , as I never seem such game in old Mac.

So how's Jackie's 3rd b'day, did u celebrate with her??

瑩瑩 寫道:
.....[size=small]記住問埋佢地有無[size=small]PINATA 送/ 包埋。PINATA 係原自墨西哥Mexico "比D 小朋友喜慶/ 活動/生日聚會時既"玩意","老麥"果個係好似圓鼓噤大SIZE, 空心但內面可藏各類形小糖果/玩具仔......等等 (* 呢 D filings 可能唔包),每個小朋友可以試拉繩子 1 次,中的話整個PINATA 內既 filings 會散落滿地,小朋友們就要"手快有,手慢無" - 去拾喇:-P ~~~多D 小朋友(起碼要識行)玩呢個"玩意"......好開心架!

記住問下呀!Have fun~~

想知PINATA 係乜東東,睇下呢度啦~~[size=medium]PINATA sample :-P

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都諗住係麥記幫仔仔攪個 1歲生日會, 請問係咪食幾多就比幾多錢呢? 冇最低消費? 洗唔洗比場地錢?
係咪有埋生日蛋糕送架?

大宅

各位媽咪,

我唔知係唔係間間"老麥"都有呢個玩意呀?上個禮拜去左係東涌(Lantau Island) 東薈城內間"老麥"食野,噤岩見到有個麥當當姐姐預備緊個 pinata 咋~~~

Jocelyn,

Jackie 生日好開心呀~~或者妳都有留意,我地成班"4 月小朋友"係會所開左個3歲生日會,個個都玩得好 high 呀!係呢,上個禮拜朝(around 9 :20am) 係"太古城"地鐵出口見到妳呀,去邊呀?

Love your family!

大宅

我都打算響麥記(荃灣大河道那間)搞生日會,佢地話人數不限,大人不收費,12歲以下兒童每位12元,包一份禮物(唔知係唔係pinata禮物呢?),其他麥記食物另計(冇限最低收費),另可自攜生日蛋糕.下月中搞完再報料.

別墅

瑩瑩,

ic, 東涌(Lantau Island) 東薈城內間"老麥" is quite far away from the city, so they may have special games there.

Why I am at YaiKooShing, because I work there, but I will on another job assignment for couple months and hopefully I will back there after this job.

Time really flies, Alison is going to 4 this summer and your Jackie is already 3.

瑩瑩 寫道:
各位媽咪,

我唔知係唔係間間"老麥"都有呢個玩意呀?上個禮拜去左係東涌(Lantau Island) 東薈城內間"老麥"食野,噤岩見到有個麥當當姐姐預備緊個 pinata 咋~~~

Jocelyn,

Jackie 生日好開心呀~~或者妳都有留意,我地成班"4 月小朋友"係會所開左個3歲生日會,個個都玩得好 high 呀!係呢,上個禮拜朝(around 9 :20am) 係"太古城"地鐵出口見到妳呀,去邊呀?

複式洋房

Hi all pretty ma,

Would you please tell me total expenses is how much for birthday celebration in Old Mac. Please sharing.

Thanks a lot. :-P
:-) :-( ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

子爵府

聽聞依家全線麥記無PINATA玩,
話容易令小朋友發生危險喎!!
你們有無聽過??
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

別墅

PINATA是全線麥記都有,但它比較易損壞有機會可能未能
供應到.各位媽咪,你們可以在Book生日會可詢問公關姐姐.

大宅

我係麥記開完生日會喇, 那日共有30多人, 其中10個係小孩子. 麥記派了兩個靚靚姐姐同小朋友玩遊戲 (大概係3個), 佢地都玩得好開心. 我地自備左個3磅蛋糕, 餐廳會幫我地切埋, 並提供所有刀叉和碟, 完全唔駛我地操心. 最後埋單900元, 我都幾滿意佢地的服務. 每個小朋友都有一份小禮物, 但只係d印有麥記公仔的簿仔, 不過佢地都好開心. 唯一美中不足係兩個姐姐講說話好大聲, 我囝囝投訴好噪!

子爵府

我book了下月大埔麥記, 但公關姐姐話:
『全線麥記無PINATA玩, 話容易令小朋友發生危險喎!!』

生日會後收到的禮物, 你們會怎樣處理??

願主與你們同在,也與你的心靈同在!

複式洋房

hi ,我係5月16日同個囡係大河道麥記攪生日會,但係d服務就唔多好,d姐姐一d耐性都無(同小朋友玩),同埋趕人走,我個日book左5:00至6:30(係最後一part),一到6:30我d朋友都未食完野未飲完野就係咁問我d朋友你唔食啦,你唔飲啦,問都未問完就嗱嗱林想收左去,一d禮貌都無.
汶汶 :-D  :-D  :-D

首頁

尾頁

跳至