自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

柴灣藍灣 DR. KONG $100/對 (指定款), 有男/女仔款
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks ................

男爵府

啱啱叫c6去睇, 佢話冇喎, 請問擺係邊樹架?

子爵府

會唔會好多都斷碼??

別墅

我是上星期日去睇, 入門口轉右有個架放小朋友鞋, 好似有3-4格呀.

原文章由 kachun0123 於 08-4-23 16:51 發表
啱啱叫c6去睇, 佢話冇喎, 請問擺係邊樹架?
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

別墅

星期日帶呀女去買, 係有d無碼, 不過位 sales 姐姐好好呀, 自動幫我 check 有我要個碼, 話到貨後會打電話給我tim. 價錢都只係收番 HK$100.00 沒有變.

其他 doctor kong 是沒有特價貨品

原文章由 Jomei 於 08-4-23 16:57 發表
會唔會好多都斷碼??

公爵府

畀面勳章

咁荀, 唔知荃灣有沒有呢.

大宅

好媽媽勳章

有無全白運動鞋呢??

子爵府

聽日去睇吓先
原文章由 Candy1215 於 08-4-23 17:07 發表
星期日帶呀女去買, 係有d無碼, 不過位 sales 姐姐好好呀, 自動幫我 check 有我要個碼, 話到貨後會打電話給我tim. 價錢都只係收番 HK$100.00 沒有變.

其他 doctor kong 是沒有特價貨品

...

男爵府

原文章由 Candy1215 於 08-4-23 17:04 發表
我是上星期日去睇, 入門口轉右有個架放小朋友鞋, 好似有3-4格呀.

唔該晒, c6睇左啦, 佢話得番好少款&size, 好多都冇貨, 所以買唔到平野.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

回覆 #1 曲曲 的文章

剛剛 DR. KONG 打電話比我, 話呀女要既 size鞋返左啦!

如果無 size, 可以要求他們代為 check 下其他店有無 stock.

大宅

咩size & 咩款? 涼鞋 / 返學校...?

原文章由 Candy1215 於 08-4-24 12:27 發表
剛剛 DR. KONG 打電話比我, 話呀女要既 size鞋返左啦!

如果無 size, 可以要求他們代為 check 下其他店有無 stock.

別墅

沒有涼鞋/返學鞋, 只有去街鞋款&小型 boot 仔款

原文章由 August07 於 08-4-24 12:43 發表
咩size & 咩款? 涼鞋 / 返學校...?

別墅

回覆 #1 Candy1215 的文章

星期日去取鞋的時候, 見到有2款黑鞋, 2款白波鞋, $150/對, 仲有多款去街鞋, 都只係$100/對, 我再同囡囡買多對去街鞋(原價$499,而家只係$100),

首頁

尾頁

跳至