美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

元朗又沒有好and in 的髮型屋?

如題.

thanks a lot

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 元朗又沒有好and in 的髮型屋?

blee427

有一間新Salon喺元朗開咗,喺褔康街同壽富街個十字路口.上次我揾Suki幫我剪頭髪,佢都ok o架!不防試試呀!

男爵府

2019新春慶豚圓

唔好意思,看問位置在那兒, 近千色嗎?
搬了入天水圍之後, 要整頭髮好煩, 山長水遠出中環or銅鑼灣, 如果元朗有好的地方and師傅就好好多

大宅

小B媽咪 ,
我上兩個星期都係喺呢度剪頭髪,又係揾suki呀,間salon好似叫"hair life",裝修幾好, 價錢OK, 佢話唔會好似一般salon咁出面價錢牌一個價(幾平),但入到去又呢又路,最後埋單鬼咁貴. 佢話佢地明碼實價,用料"青見"喎,我上次洗剪吹hk$97, 本想染埋,但因趕時間冇做,問過價錢都OK, 有時間會去做埋.
Suki 都幾有心機同我剪, 之前又比咗啲日本時裝/髮型magazine我參考, 又比意見我點整先好睇等,整體感覺幾好, 暫時不會轉salon, 因以前成日去不同salon整頭髮,多數在荃灣,但多人而又不方便, 呢間幾好, 可以一試呀!

複式洋房

AnnLok

請問有無詳細地址同電話? 間Salon近邊度架? 因我唔知壽富街係邊?

首頁

尾頁

跳至