意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 17|主題: 88663

那裡可以買到尖頭的波鞋呀?

侯爵府

國民生產總值:22815

2018勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

那裡可以買到尖頭的波鞋呀?

昨天行街看到有個女仔著左對白色尖頭鞋...好靚哦,請問邊到有?convence有無架?

大宅

國民生產總值:2124

Re: 那裡可以買到尖頭的波鞋呀?

i.t. or a/t....之前睇過converse 有,但係唔知依家仲有冇...

複式洋房

國民生產總值:264

barkley
我都想講呢d, i.t & Converse~~~
真係橋!

but u can also see these shoes in some shopping mall, lots of casual shoes like that now!

侯爵府

Thanks 英國琪 & barkley,
可惜響 i.t & Converse web site都找不到哦.
Shopping Mall~,例如邊度呀?最近好小行街...OUT晒la.

洋房

國民生產總值:367

去旺角波鞋街, 好多好多, 但你有冇 White color 就唔記得
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

大宅

其實有時行過d 細既鋪頭都應該有...

複式洋房

國民生產總值:264

March
網址係無架, 你去海運 i.t. 丫, 我上星期先見到有! CONVERSE 舊款都有!
其他旺角d 商場, 旺角中心, 兆萬都應該會有, 因為而家興嘛! 不過我自己就無, :-P

侯爵府

我去過It,izzue,b+ab又一城,九龍灣都唔覺有...呀!?係咪因為那裡家下做緊sales關係呢?

子爵府

國民生產總值:12710

Tuen Mun I.T 有呀 , you can go to have a look ar...They are still have sale now.
我個寶貝仔係屎撈B

大宅

唔係喎...o個日係旺角波鞋街見到好多o下..

男爵府

國民生產總值:5872

我見過, Joy & Peace有, 一對係黃色, 一對係白色粉紅邊。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.