育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇媽媽可以提供買(扭扭車)o既地址同電話呀呢?

如題!Thanks!

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問有冇媽媽可以提供買(扭扭車)o既地址同電話呀呢?

you may try this number,located at Olympia City (Olympic station). Shop's name is Megaidea, tel: 2328-4111.

別墅

Re: 請問有冇媽媽可以提供買(扭扭車)o既地址同電話呀呢?

我今日睇蘋果日報見親親小寶話佢有架Autowalker加強版賣$99,剪埋coupon去買就$89. :-P 全線優惠至本月底,你可以打電話check下.

別墅

Oh, 有媽咪問過間公司話唔係賣$89.詳情請click:-

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=138566&forum=19&2

複式洋房

Wacoal 寫道:
you may try this number,located at Olympia City (Olympic station). Shop's name is Megaidea, tel: 2328-4111.

我打過去問199, 他們說全線3間店一樣,是正版台灣製造,另有一架是中國制,賣$169

至於apple講個間Kissmxkixx,我都有打去問,一次話$230,一次話$217

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

What is this?

大宅

咁多位媽媽真係唔該晒!

首頁

尾頁

跳至