美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇人用過veet個隻mosse脫毛?

夏天又到, 你地又會用mug其他比較平及方便方法脫毛? 心思思想試用veet mosse但又唔知脫得乾唔乾淨.

民房

Re: 有冇人用過veet個隻mosse脫毛?

我用過綠色果隻"o者理"狀既cream
但就覺得同唔用都冇咩分別
用完都係一樣會痕("替"完)
不過我就有興趣想試下佢新出"一噴一抹"果隻~
但唔知好冇用

男爵府

一d 都唔好用, 脫得唔乾淨
我用過一次擺左係到
買返原始果隻膏狀好過

大宅

昨晚用左第一次,效果一般。
用的時候要等耐少少,差不多要10分鐘左右才洗走d泡泡比較好。因為其中一隻腳等了8分鐘就洗了,所以唔係咁乾淨。但另一隻就再等耐d先洗就乾淨d。
要噴幾多落隻腳?薄薄一層還是厚厚一層?會不會因為噴的厚薄而影響剃的結果?

大宅

我都覺得唔好用, 貼唔到d毛上張PAPER到, 只係用咗一次, 擺到依家無用啦

子爵府

me too, 唔好用. clean 得唔乾淨

大宅

係ok
但好易敏感!
都係膏狀好用!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

睛靈勳章

唔好用, 用了一次已經沒有用了....一D都唔乾淨 :-(
del

民房

我用"一噴一抹"那種~我覺得不錯用@@
因為用手抹方便好多知道抹幾多上去
比之前那些好用多了~而且也不會浪費
時間也比較快!!
只是抹完之後要馬上洗手..手會感覺怪怪的@@"
但很貴就是了= ="80幾蚊..(萬靈價)原價好似90幾

首頁

尾頁

跳至