美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

細嫩美白xx牌 - 用第二日就好掂

人地幫我買,HK 冇得買,不過係made in china,但真係好掂.
我介紹比個皮膚好黑個同事佢用咗幾日白咗好多,皮膚仲好細嫩.不過係大陸嘢,所以我同個同事都係諗住用完個療程就會停用,有須要再用.整靚咗先,然後再用返自己d護膚品嚟keep.我覺得好正呀.好開心.不過d斑就仲係度. :-P

民房

Re: 細嫩美白xx牌 - 用第二日就好掂

驚唔驚有 "水銀" 呀? 因為咁快可以白嘅野唔係咁好喎 !!
同埋對 CHINA PRODUCT 始終有 D 介心 !!

複式洋房

CHUCHU :
係咪叫 "采x"細嫩美白潔面乳呀!
我都想試, 不過大陸實在太多假嘢啦,驚驚地。

大宅

abc11,

我諗唔怕掛,又唔駛搽曬先白,搽七日療程就得囉,就算有水銀搽幾日都唔怕啦.(我大胆呀,嘻)

wingyuma,

唔係釆x,只係得三樽嘢,冇洗面同爽膚水,只係有一盒係防曬,其它好似係用來改善皮膚.同事就搽咗7日(佢好黑但白咗好多),我就搽咗四日(我係白底皮膚冇明顯白咗,但皮膚質地靚咗,毛孔又細埋),不過驚就唔好啦.心理壓都好大.但就係真係大陸貨囉.

該用戶已被刪除

大宅

我都想知個名呀!可唔可以pm埋我呀∼thx∼

首頁

尾頁

跳至