夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地既老公會唔會保留舊時情人既野...?!

我honey個車牌係佢以前中意既一個人既名同生日!
其實由我知道到而家都好唔開心,因為佢當時竟然可
以為左一個女人而整d咁既野(唔怪得開頭識佢會話個
車牌貴過架車啦!)~但係就無為我做過d嘜野,真係唔明
,仲同我講有時都會諗起條女!!!!

你地honey有無咁??????????
[size=x-small]囡囡 出世~重

大宅

BK Milk勳章

Re: 你地既老公會唔會保留舊時情人既野...?!

我老公無留番任何野播,因為知我會勁呻醋,以前如果比我知我老公架車同前女友有關,我實唔坐架車,不過人大左就唔會再咁細路女啦,因為我知我老公對我係最好的。
[img][/img]

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

lilywl:
我係我honey的第1個女朋友,所以一定唔會有呢個問題,但我就有keep住我以前男朋友送比我既野,例如:毛公仔、裙......咁唔通掉左個公仔咩,我唔鍾意以前個男朋友姐,但我仲好鍾意條裙喎,我仲想著架,咁唔通又掉左佢咩,咁咪好浪費囉!!!
但如果比我知道我男朋友收埋以前女朋友送比佢的野,我又會好唔鍾意,又會勁呷醋喎,所以話人係自私既~

禁止訪問

大宅

老早嘅時候,已經幫佢全部消滅晒,我老公仲話好添,幫佢掉晒D垃圾喎
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

hehee~~
let it be.......still here!!can keep mermory ma......

複式洋房

My husband still keep his ex-girlfriend her photo.
Some photos is so sweet. Some is they went to travel together. I asked he why still keep it, he just said " this is my stuffs." :-(

水晶宮

2019新春慶豚圓

lilywl,
唔需要咁計較老公為以前女朋友做過D乜, 佢當時都年紀少, 買個車牌可能係一時衝動. 到同你拍拖, 人大o左, 自然做 o野理性D. 最緊要係佢對你好.

老公肯講佢以前D ‘傻’o野你聽, 你就當係聽故事, 大家一齊笑下, 我都係咁架.

lilywl 寫道:
我honey個車牌係佢以前中意既一個人既名同生日!
其實由我知道到而家都好唔開心,因為佢當時竟然可
以為左一個女人而整d咁既野(唔怪得開頭識佢會話個
車牌貴過架車啦!)~但係就無為我做過d嘜野,真係唔明
,仲同我講有時都會諗起條女!!!!

你地honey有無咁??????????

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章

lilywl,
其實好多人都有keep以前男女朋友D物件,除非分手係好不愉快,始終都係回憶一部份. 不過如果我係你我會要求佢為我做返一樣野,只係為我一個人做的. 我開心時佢都可以補償下ma.

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

我老公都有KEEP住EX-GF D相同其他野,佢話要黎REMIND自己當年點會咁笨
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

你老公咁識講野

大宅

咁我都有keep前bf送d野~不過我無佢咁偉大可以
為條女買個車牌囉,我會覺得佢好愛佢先咁做(提:
佢無同條女行過,只係自己一相情願)
可能真係佢年少所以咁做啦~我識佢時佢都3字頭啦!
一開始佢係話無諗過會同人行埋,可能年紀大先想有
個家同陪下自己喎!
佢到而家都無為我做過d嘜喎~隨左搞大我,俾左個b我!

提外話~birdbird你個b好得意阿~
我仲有6個月先生得!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

Cartier:
咁唔好咩???你仲覺得佢慘???
唔通佢成日記住以前拍左7年拖個ex-gf好咩???

子爵府

好媽媽勳章

我估老公無keep住以前女朋友d野,但我仲keep住以前男朋友d野,不過留番係阿媽屋企,我都諗住搵日執下佢,只留返紀念品,信呢d就唔要

侯爵府

一件不留, 相都冇張, 本來有條米奇金鍊好靚呀, 佢仲叫我鐘意咪帶囉吾鐘意溶左佢, 咁靚梗係帶啦! 點知我太肥仲要去加金先帶到, 但之後接駁位成日斷, 最終都溶左! 所以話吾係妳就挽強都冇用.
我就反而有以前男友d相同禮物, 我老公有時睇返都會酸流流, 不過我吾會掉呀, 要珍惜自己經歷嘛!

男爵府

我老公無舊情人,所以冇野保留
但我就重有前男朋友D野,留番係阿媽屋企,
唔會比佢知..

子爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章

[quote]
Cartier 寫道:
你老公咁識講野
貓也好,狗也好,請愛護尊重每個生命體

大宅

mayymlam,

我老公都有講我知ex-gf D唔好野, 直頭講到唔帶得佢出去見人, 我都覺得佢個ex-gf 好差. 但老公又話初初真係覺得佢幾吸引

別墅

有時我仲用緊佢舊女友送的野, 我就覺得無問題... 過去的已經過去, 如果無聯絡就更加無問題啦..我都應同呢d係人生的一部份, 加上如果佢要走(或變心), 有無這些東西都一樣架啦,

大宅

mayymlam

佢ex~gf點白痴阿? 講黎八掛下啦~!!!
不過唔講都無所謂~都係八掛 :-P

首頁

尾頁

跳至
熱門主題