嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問各位媽咪知唔知邊到有游水片賣呢???

之前百佳同反斗城都會有, 但要到泳季佢地先會有呢.

thanks.

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

游水片

我見到Mega Box既Mothercare有得買,大概$1XX,如果你要買,我諗其他分店應該都有得買架。

男爵府

我見卓悅有goon游水片, toysrus 有 huggies游水片~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

反斗城有得賣,應該就快有喇.

原文章由 cy_cheung 於 08-4-29 18:56 發表
我見卓悅有goon游水片, toysrus 有 huggies游水片~~

男爵府

反斗城

水晶宮

原文章由 小二黃 於 08-4-29 17:50 發表
我見到Mega Box既Mothercare有得買,大概$1XX,如果你要買,我諗其他分店應該都有得買架。

係呀, 咁我會去睇下先, tks.

cy_cheung

咦, 卓悅都會有, 咁我都會去睇下.

唔該哂咁多位媽咪. 因早2日見反斗城未有呢, 過2日再去睇下邊樹會有先. thanks a lot.

別墅

即棄的 huggies 好, 我上年阿b用開, 通常係反斗城買. 依好好多藥房都有.

另外我上年係荷花見有一種可以洗的, 百幾元, 好似幾好, 有冇小朋友用開 ? 我今年想帶多d阿仔去 swim, 可以重用的 平好多.

大宅

Goon 於卓越 $26 有三片,都唔錯,兩個星期前同 bb 下水禮時試用咗。
我囝囝叫 "小梓駿"、囡囡叫 "小梓妍"

複式洋房

回覆 #8 tattat 的文章

My son is using Unicharm, quite good, bought them from BBboom.

大宅

今年大囡學游水,我想帶埋細囡去游 (但係5個月大會唔會太細呢?)同埋係咪買可以recycle再用抵d???
pls comment

首頁

尾頁

跳至