親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想去 "浮羅交移", 果度有咩野玩/睇?

如題
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

洋房

Re: 想去 "浮羅交移", 果度有咩野玩/睇?

我都想知啊
有人參加過 "浮羅交怡紅樹林之旅" 嗎?
好唔好玩呢?

子爵府

醒目開學勳章

同事今年1月去完, 話唔好玩, 勁唔掂!! 2月再去沙巴, 勁好玩呀! 建議d人去沙巴啦~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

洋房

wing530:
想問下你同事係參加點樣既團? 係點樣唔掂? 住? 食? 玩?...
因我有個小朋友, 很多刺激的活動都唔o岩小朋友架啦, 所以只想去嘆下五星級既陽光沙灘, 休閒d, 唔好 "頻撲", 同埋見單張有紅樹林生態之旅, 海底睇魚等, 住又係五星酒店有私人沙灘, 望落都幾符合要求...
有否麻煩講多少少點樣 "勁唔掂" 比我參考.
Thanks la

複式洋房

我舊年去過, 覺得ok喎! 利d地點都係for relex 同玩水上活動, 大人可以玩潛水, 一人一個教練跟隨, 小朋友就可以係沙灘餵魚, d魚係你身邊游都幾好玩ga.! 當然, 行程唔會hurry, 都合一家大細去, 但如果唔鍾意水上活動就覺得會悶, 因為無大型商場 / 無機動遊戲.

子爵府

醒目開學勳章

AnLi,

問過同事啦, 佢話佢去果時係新年, 好多人, d酒店唔靚, 同埋佢覺得好悶, 無咩玩喎~

不過, 我個人覺得, 如你只打算嘆下五星級既陽光沙灘, relex下, 休閒d, 又有小朋友o既, 我估ok架, 因為我同事仲係單身, 唔同我地既心態o既! 而紅樹林生態之旅, 同事話佢個團係坐飛艇出去玩, 無海底睇魚喎!

而沙巴玩激流, 睇營火虫, 追"惡"魚...等等, 佢話"正"喎! 有小朋友就唔玩得啦~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

洋房

wing530 & sohappy:
Thanks la

男爵府

咁食呢? 我想去食番餐勁既 "安樂茶飯"!!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

我4月剛剛去完, 覺得很好玩, 導遊話一年裹天氣最好的4&5月份
第一日, 濱城
酒店麻麻地.
去落機晚上約9:30吃露天夜市吃小吃, 都可以.
第二日, 罹浮交怡
酒店很特別, 平房式, 每間酒店房都要另行座高爾夫哥球車,好可以見到很多野生動物.
主要遊景點, 悶一點
第三日, 罹浮交怡
受人因果記千年.

大宅

我上年四月去過,行程同之前你地講的都差不多,陽光與海灘,都幾relax!

但檳城我都覺得ok,因街頭小食很好味,另外,想買書的話當地的大众書局(或其他書局也可能一樣,但因我只去了大众) 比香港平很多,大約只需 35% (或更低)的價錢,可以考慮!

洋房

i've just come back from there, all of us very enjoy this trip, especial my kids. It's very suitable for the kids. I jointed "wing on" . everything is very good.

首頁

尾頁

跳至