美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

SKII 水凝 "雞眼貼"!

我同我個friend share左一盒, 共28塊, 每人分左14塊, 我就諗住試下面上果躂特別大既班而已, 用左都有兩個星期 (因為我好慳, 一個圓型剪開一半, 變左一份就用兩日), 而家都用左兩個星期, 完全冇料到! 而家睇下用埋果幾份之後有冇好轉, 如果冇的話, 當然唔會再變羊古。

我唔知其他媽咪有冇試過, 或者試過既媽咪覺得有冇用, please share.
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

Re: SKII 水凝 "雞眼貼"!

Mummy,

我剛試了兩星期SKII 水凝 "雞眼貼", 感覺跟你的差不多, 但由於相比起fancl及卓越的caterhine下, skii的價錢已並不十分貴,但效果同樣是無料到, 而skii在用法上亦較方面, 故還是她優勝。

洋房

多謝你們的意見, 否則"SIDE"$$. :-P

男爵府

使用方便但冇效都係等如 "冇料到"....我諗唔會有人因為佢 "夠方便但冇效" 而買的...

我而家用剩last 4 pads, 可以用8日, 我諗都係冇料到居多, 所以我決定唔再買, 對於其他呢隻牌子既product, 我都會好有保留。

kermit 寫道:
Mummy,

我剛試了兩星期SKII 水凝 "雞眼貼", 感覺跟你的差不多, 但由於相比起fancl及卓越的caterhine下, skii的價錢已並不十分貴,但效果同樣是無料到, 而skii在用法上亦較方面, 故還是她優勝。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

請問一盒大約多少錢, 用28日架?

男爵府

果時做promote就好似460幾蚊, 而家唔知, 好似要500幾蚊, 裡面有28份, 我同我個friend每人share左14份, 我就每份剪開一半黎用兩日, 而家都用左超過兩星期, 一d效果都睇唔到, 所以博唔博就你自己決定。

如果你同sales講, 話: "喂唔係喎, 網上有個媽咪話你呢隻野唔係好得喎!"
咁我覺得佢會話: "咁佢有冇用埋我地邊隻邊隻精華一齊用丫?"
你話: "咁又唔知喎"
佢會話: "咁姐係冇囉, 咁咪係囉! 拿, 你買埋呢支乜乜精華, 包你掂! 我好多客都係咁用, 用完番黎再配忝!"

如果你定力唔夠, 買左一pad唔知對你黎講有冇用既 "雞眼貼" 之餘, 仲會幫佢買埋果支唔知咩精華, 恭喜你, 你已中計了! haha

***以上情節是純屬虛構, 如有雷同, 實屬巧合, 不便之處, 敬請原諒。

洋房

車, 咁即係搵笨, SKII d 嘢真係要成條Line 用, 如果唔係就晒錢囉!

洋房

HA.. HA..
你真你講得好貼切. :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至