心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

嬲到爆炸~

今日放工同個仔去行百x超級廣場,
行左一陣有班學生,留意係band1學生,
其中有個女仔指住我個仔話好cute,
佢個豬朋就大大聲咁話"嘩...佢隻眼咁大既,成隻大眼怪咁!",
之後第二個狗友就話"個頭咁鬼大,大頭怪嬰黎嫁??"

我無理佢地,佢地行左去飲品果行,
佢地打爛左人地D野,個職員親眼睇到,
走去話佢地,佢地仲死口唔應,仲用粗口問候人地父母.....

讀書叻有鬼用,D品德咁鬼差...........
:-x

男爵府

Re: 嬲到爆炸~

算啦!家陣d學生係咁架,佢地係到發up phone,咪當自己時運高聽佢唔到,你話佢地呀,重惡過你,一定會變成駡戰,到時嚇親bb重衰。不過我覺得家陣d女學生比男學生更差,我試過有一次帶囝囝去公園玩,居然見到幾個重著住校服既女生係到飲beer,重要坐住晒d sir滑梯,咁我咪粒聲唔到打去管理處到投訴囉!

重有呀!你bb好得意呀,佢地頭髮係咪天生唔直架?

子爵府

咪就係~!啲白chi仔腦筍都未閂埋,佢地發癲發up phone由得佢地囉~!佢地啲咁既人根本唔配同我地講嘢,你當佢地透明己經話咗俾佢地知佢地係怪物嚟!唔會有人回應佢地!就係咁!

男爵府

好媽媽勳章

我就覺得妳囝囝好可愛 La.而家d人都無嘜教養ge,唔好記係心啦.

子爵府

牛年勳章

Hi 祉翱媽咪,
我都覺得你個囝囝好得意呀,唔洗理依D人架!!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

複式洋房

祉翱媽咪 寫道:
讀書叻有鬼用,D品德咁鬼差...........
:-x

如果係我, 啋佢都傻

唔好o甘嬲啦, 佢o地遲早有人收o架啦, 以佢o地咁o既做人態度出o黎社會做o野, 實比人玩死 :-x

唉, 講開又講, 而家呢個社會o的年青人, 又真係一蟹不如一蟹, 都好難想像幾十年後, 社會會變成點lu

子爵府

醒目開學勳章

其實咁咪幾好,at least有個反面教材比我哋d媽咪,唔好咁protect現在的小朋友。

伯爵府

好媽媽勳章

比比1 寫道:
算啦!家陣d學生係咁架,佢地係到發up phone,咪當自己時運高聽佢唔到,你話佢地呀,重惡過你,一定會變成駡戰,到時嚇親bb重衰。不過我覺得家陣d女學生比男學生更差,我試過有一次帶囝囝去公園玩,居然見到幾個重著住校服既女生係到飲beer,重要坐住晒d sir滑梯,咁我咪粒聲唔到打去管理處到投訴囉!

重有呀!你bb好得意呀,佢地頭髮係咪天生唔直架?

我都覺得d女學生仲衰過d男生呀!有一次我同個女去公園玩,d死人女學生坐住哂d千秋,又唔係玩架喎,9就算係玩都係比d12歲以下小朋友玩啦)坐係度傾電話,咁我女又想玩喎,就企在佢隔離等啦,我都遇過幾次咁情況,通常好多見有小朋友走埋去都自動起身比小朋友玩,今次這兩個見我女企在等都完全冇意識起身,後來我女等左成10分鐘,我就忍唔住叫佢比我女玩,於是佢極之唔願意起身,仲用隻眼"bear"住我添!!

我去果個公園係普通街果d公園,咁可打去邊度求助?

我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

伯爵府

好媽媽勳章

祉翱媽咪,
我都覺得你唔洗理d人,我覺得你bb好得意添,由其你以前果張相~
日日貓狗大戰^^

別墅

kitty 寫道:
我都覺得d女學生仲衰過d男生呀!有一次我同個女去公園玩,d死人女學生坐住哂d千秋,又唔係玩架喎,9就算係玩都係比d12歲以下小朋友玩啦)坐係度傾電話,咁我女又想玩喎,就企在佢隔離等啦,我都遇過幾次咁情況,通常好多見有小朋友走埋去都自動起身比小朋友玩,今次這兩個見我女企在等都完全冇意識起身,後來我女等左成10分鐘,我就忍唔住叫佢比我女玩,於是佢極之唔願意起身,仲用隻眼"bear"住我添!!

我去果個公園係普通街果d公園,咁可打去邊度求助?

公園真係好多大恰細,
我同個妹去公園玩,果D人一行埋黎一手推開我個妹,
牛高馬大真係唔知醜...... :-x

子爵府

果班學生把口甘衰格, 甘樣話人地既bb都有, 真係無家教。 :-x

伯爵府

好媽媽勳章

祉翱媽咪,
係啦∼
咁你同個妹點呀?你妹好細個架?點解果d人要推你妹妹既?
所以我而家都唔係成日去公園玩了,去都係冇咁多人時去∼

仲有上次話你仔的學生,你有冇睇下佢地個校章睇下邊間中學.
日日貓狗大戰^^

別墅

kitty,
我個妹5歲,見到佢地咁,
我咪問佢地做咩lo,佢地仲大大聲咁話我個妹阻住晒,
明明係人地玩先,你想玩咪等lo,
明知成個公園都望住佢地,仲咁唔知醜...

依家我都好少帶個妹,細佬同bb去公園,
多數會同佢地去會所玩,起碼乾淨D,又唔曬,
最重要係無野蠻人!!!

我梗有睇佢地校章,
元朗果間名校ma~

男爵府

下!!我今日都係元朗喎~我覺得果到好多壞人同衰人,所以好少入去..係fd叫先入
我覺得你bb好得意呀....而家d女仔係咁..都唔似女仔
都未見過d咁口賤既人...咁口賤第日生個bb出黎係大頭仔到時比人話返係大頭怪嬰..果時佢就知

大宅

好媽媽勳章

祉翱媽咪:
係唔係泳池附近其中一間?
其實係元朗果幾間名校,
校風都算唔錯.
佢地噤既行為真係影衰晒間學校.
不過依家大把呢類噤既學生,
我都試過比d學生無端端係我後面對我評頭品足,
佢地仲要係小學生.
我都好似你噤嬲到爆炸~~
點解依家d學生把口會噤嗅.......

大宅

而家d細路係咁架啦,我都試過,個仔剛剛學行緊係兩邊搖架啦,個女的就話bb好得意,但男的話乜個bb咁行架,一定有事,氣到我真係爆炸,真係幾想鬧佢地呀!!
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

祉翱媽咪
佢地果d狗口,唔使理佢地架!
我早排抱住個女去m記食野,有班學生望住我指指點點,有個女仔話:"唔係響度餵人奶呀?"之後有個男仔好大聲話:"邊度有人餵緊腐乳?"
話!激到我即刻凶"bear"佢地!!!
對住呢d人,同佢地嘈,只會袋錢落佢地袋!
佢地唔使等天收,遲早其他無咁好老脾既人,打到呢d人一仆一碌!

洋房

祉翱媽咪,

我一直都覺得妳 BB 好好好得意o架, 唔駛理o的無聊人. katrina959 講得o岩, 呢o的無聊人遲早禍從口出, 自食其果. :-x
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至