意見反饋
義工

心聲留言 今日: 14|主題: 15900

我個心好似被火燒

複式洋房

國民生產總值:300

我個心好似被火燒

我老公巳離家出走兩個月了,這幾天以來,他在外的女人竟致電我手提及外家,原來他在外不只一個女人.

本來我和bb巳當他死了,現再令我想起他,想起他的可怕,無情,我個心好似被火燒,我還是未放不下? 很想bb有一個完整的家. :-(

珍珠宮

國民生產總值:34710

Re: 我個心好似被火燒

你老公咁樣你就冇謂再諗佢喇~
諗得多咪盞自己唔開心~
搵d野做下,時間快過d,咪冇咁多時間諗野law!

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

算啦.. 何必為
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

國民生產總值:1621

雖然要你一時間忘記佢係好難,但係佢咁樣對你,就算佢會返嚟咁又點呀,好好照顧BB吧,BB至係你嘅最親呀

頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

禁止訪問

國民生產總值:1771

男爵府

國民生產總值:6904

想bb有個完整的家,就立刻忘了此人,努力武裝自己,搵番個第二春(當然唔好隨便搵個人啦),呢個家肯定完整過同個衰佬一齊.

男爵府

國民生產總值:8478

好媽媽勳章

佢走左兩個月,外面又不只一個女人,就算佢今日返轉頭,你心理上對佢難免存在懷疑,
好明白作為家長,當然希望bb在一個有雙親的環境成長,有父母共處固然好,但若其中一個不能履行做父母親的角色時,對bb的影響可能比身處一個單親的環境還要大,這樣又何苦呢?
要作一個決定需心思熟慮,找相熟朋友傾下啦

男爵府

國民生產總值:9498

醒目開學勳章 畀面勳章

咁你地離左婚未呀??
未就快 d啦!!! 呢 d咁既男人, 送比你都唔好要呀!!
忘記佢,快 d 搵過第二個, 幫 bb 搵個新爸爸, 就有完整的家了

複式洋房

國民生產總值:300

謝謝各位給我寶貴的意見,這兩個月來,我都在自我收復,控制自己的情緒.但當聽到這些電話,我顯然失控了.

現階段,我不理會他在外什麼什麼,他的女人急他好了,用不著找我. 我的心機應給至愛的bb身上.

大宅

國民生產總值:2604

HIHI:
BB好需要你架!!加油AR...........^_^~

洋房

國民生產總值:175

想聽唔到d無謂電話,連電話號碼都轉咗,唔係怕佢,
只係唔想自己再唔開心,令自己想起個衰人同俾佢d無
謂女人煩呀嘛,對自己好d愛bb多d咁先係上算.
祝妳同bb早日重新開始,快樂每一天.
[url=][img]

男爵府

國民生產總值:9498

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀, 轉電話 no. 啦...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.