使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

why???我連續幾日上bk,一陣間之後睇唔到弹句綱頁有問題耍關上.  

有無人可以答到我.thank you

洋房

Re: why???我連續幾日上bk,一陣間之後睇唔到弹句綱頁有問題耍關上.  

自從Easter holiday後我都有呢d問題,有時慢到個電腦話timeout,有時登入登出都唔得,話作業程式無效,即將關閉。我以為淨係我部電腦有問題添!

別墅

Re: why???我連續幾日上bk,一陣間之後睇唔到弹句綱頁有問題耍關上.  

我又係咁呀!
睇睇下弹句:網頁有問題要關上!!
真無隱!!

複式洋房

yes, I face the same problem as well.

大臣,請回應。

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我又係,發表意見後,畫面出現話作業程式無效,即將關閉。自動跳回我主要的網站,BK自動消失,我以為淨係我部電腦有問題添!why???

子爵府

我都有這問題, 在家中的電腦及公司的都一樣。

出現這關閉的問題時, 有句pop-up問我是否回報這問題; 當我按了「回報」後, 個報告說是flash player錯誤。 是否bk現在的版面用了我們support唔到的flash player版本呢?
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

別墅

最近經常發生,一日幾十次,睇其他網頁就沒有這個問題,所以應該是BK的問題,有無人可以解答呀??

大宅

是上一次bk綱頁重整后, 我就出現以上問題. 請幫解決, 多謝.

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

近日會員經常在上網時突然關閉問題, 經我們多番查研後, 推斷很有可能是由於會員的電腦感染了病毒, 建議盡快更新掃毒軟件及替全部電腦掃毒.
現在的國民很好招呼...

大宅

不是哦, 我上其它網都無事, 唯獨上bk網才有以上問題發生.

大臣 寫道:
近日會員經常在上網時突然關閉問題, 經我們多番查研後, 推斷很有可能是由於會員的電腦感染了病毒, 建議盡快更新掃毒軟件及替全部電腦掃毒.

洋房

me too ! :-(

大宅

係呀,我公司d機係有同事check住無中毒架,
都係淨係上bk先會有問題,
我重以為得我係咁添!

大宅

babybabybaby 寫道:

[size=xx-large]去呢到update flash player啦http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

我早排都係咁,大臣係某個topic教過update flash player我就再冇呢個問題出現啦!
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

大宅

Dear nicolemummy,

Thank you for your imformation.

nicolemummy 寫道:

babybabybaby 寫道:

[size=xx-large]去呢到update flash player啦http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

我早排都係咁,大臣係某個topic教過update flash player我就再冇呢個問題出現啦!

首頁

尾頁

跳至