婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

點解世上會有個衰到咁既99?

話說阿大嫂同大伯要返工, 間中(星期六or)99湊一個 4歲既孫仔, 點知有次個pk99帶左阿仔去左麻雀館, 之後由62帶返阿仔返屋企, pk99仲繼續打…..
阿大嫂放工返來知道後好唔開心, 就同99阿仔好細, 唔好帶佢去麻雀館呢d地方”… , 99聽完後, 大發雷霆…. 以後都唔好叫我湊呀! 佢既反應仲好似嬲過所有人。之後既生活就淒慘啦, 99唔煮佢地一家三口飯、唔講野、閘房門….
好似嬲左全世界咁, 叫佢再湊下阿仔, “我好唔得閑, 唔湊!”…

雖然呢個唔係我個仔, 但一想起, 都好鬼嬲, 明明係個pk99, 都可以講到自己係受害者 (pk99覺得已經用左好多佢打麻雀既時間, 湊個孫, 依家個新袍仲話佢)

真係好pk99!

伯爵府

大把99都係咁...我99個家姐同你991樣都係帶埋個孫去麻雀館....仲罰埋個新抱D金(新抱外家買比個孫)去押....

大宅

真pk..
佢自己落唔到台..
有錯仲唔認!

複式洋房

咁衰的奶奶, 攞去大陸"打把"啦

大宅

原文章由 chairman 於 08-5-6 17:29 發表
點解世上會有個衰到咁既99?

話說阿大嫂同大伯要返工, 間中(星期六or日)要99湊一個 4歲既孫仔, 點知有次個pk99帶左阿仔去左麻雀館, 之後由62帶返阿仔返屋企, pk99仲繼續打…..
阿大嫂放工返來知道後好唔開心, 就同9 ...

點夠我奶奶衰呀,我奶奶專拆散人地家庭.
同個大新抱唔岩,就叫個仔離婚(結左婚8個月);同個二新抱唔好,就介紹個女人俾個二仔;都唔知幾時輪到我

別墅

原文章由 joenny 於 08-5-8 20:29 發表

同個大新抱唔岩,就叫個仔離婚(結左婚8個月);同個二新抱唔好,就介紹個女人俾個二仔;都唔知幾時輪到我 ...

唔係丫嘛,,,,,,,,,,有病架.......
真係黑心到無人有,,,,,,,,,,,,,,,,,

大宅

同個大新抱唔岩,就叫個仔離婚(結左婚8個月);同個二新抱唔好,就介紹個女人俾個二仔;都唔知幾時輪到我 ...

呢d人根本就唔配做人阿媽,不知所謂!!!:;pppp: :;pppp:

大宅

麻雀大過天

等待驗證會員

咁你真係要小心D。咁你大伯同二伯有冇聽你99之笛呀?

咁嘅99真係等天收:;pppp: 。

男爵府

半傳統6299,無「莫教人分妻」之說。

因為他們接受家內成員夫妻之間或與家人「不合則離」,外人「離過婚」卻可能被標籤。

夫君愛向他們吐苦水,曾經得到近似以上方向的回應。

首頁

尾頁

跳至