心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

澄清: shx.com的miffy並不是本人

子爵府

Re: 澄清: shx.com的miffy並不是本人

:-( 佢地班人又冒充其他bk媽咪呀???............... :-x 大家千祈咪再上she.com班人既當呀!真係害人不淺!先前已經搞到我誤會咗其他bk媽咪,以為佢地話我,好彩我地澄清咗無事啫,依家又搞鑊咁既既番嚟,佢地真係連自己係媽咪既身份都係冒充既! :-x :-x :-x

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

:-(
My Two Princess

複式洋房

bandband 寫道:
:-( 佢地班人又冒充其他bk媽咪呀???............... :-x 大家千祈咪再上she.com班人既當呀!真係害人不淺!先前已經搞到我誤會咗其他bk媽咪,以為佢地話我,好彩我地澄清咗無事啫,依家又搞鑊咁既既番嚟,佢地真係連自己係媽咪既身份都係冒充既! :-x :-x :-x

o下?!!!!!!!!!!!! 物有o的咁o既o野咩, 我想問o下各位, o甘有無人冒充我呀(雖然我個login name 騎呢o的), 我從來未上過果個dot. com o架, 如果有mama見到, 可否通知我?!!!!!(我講真o架), 無謂比人屈呀嘛

大宅

may i know what is "she.com"?? a web-site bout what?
>>>>>????

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

miffy

你比人唱呀????

2j

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

2j,

唔係比人唱, 係miffy 個名凶人呀.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

oic.

2j

大宅

乜 D 人咁衰格!!!!

洋房

首先,我唔係人生攻擊,我覺得O個班人好多都好粗俗. :-P

大宅

好認同[size=small]bandband所講。最近發覺原來我都係被冒主角之一,講真,唔開心實有,但網上既世界噤大,試問點可以管制其他人講/寫D 乜呢?總之問心無悸,行得正,企得正,講,咪由得其他人講囉 (阿Q D 諗,有人識自己,都幾好呀!)做人睇開D,對自己好D,已經好足夠架喇

見過有段文字,好岩聽,大家分享下:-

[size=small]利已不利人,只是普通人
[size=small]損人不利己,一生枉為人
[size=small]利人不利己,失去了自己
[size=small]利己又利人,人生多知己

大家曾經有係背後被人講過既,唔好唔開心,"清者自清",雖則"人言可畏",但我相信:謠言,止於智者,不智既人,才會繼續做損人而不利己既事!

大家,共勉之
  Love your family!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好應同,我都好同意"清者自清"這個說法.
人哋點睇同點講自己又唔可以控制,
只要"問心無愧"咪得鑼.

見過有段文字,好岩聽,大家分享下:-

[size=small]利已不利人,只是普通人
[size=small]損人不利己,一生枉為人
[size=small]利人不利己,失去了自己
[size=small]利己又利人,人生多知己

大家曾經有係背後被人講過既,唔好唔開心,"清者自清",雖則"人言可畏",但我相信:謠言,止於智者,不智既人,才會繼續做損人而不利己既事!

大家,共勉之

子爵府

我都同意.

首頁

尾頁

跳至