跳至

首頁

尾頁

男爵府

想睇下邊隻片片好用, 同埋抵用, 我用緊pampers, m size, ~$1.6/條, 腰位好似唔多夠高, 你地呢?

大宅

同你一樣pampers m
不過仲用緊nepia s
2隻比較, nepia平多多又闊的
如果的bb"羅友"大, pampers好似覆蓋範圍細的, 變t-back?

大宅

我用緊huggies~s size
我覺得比pampers夠彈性呀~
http://hk.myblog.yahoo.com/avrilstories

男爵府

原文章由 kakashi 於 08-5-7 10:44 發表
如果的bb"羅友"大, pampers好似覆蓋範圍細的, 變t-back?

你係邊度買nepia呀?

我亞女仲用緊pampers s喳~~~~

男爵府

nepia平d咩, 但係我睇過pampers ~$1.6, nepia ~$2.3喎

原文章由 kakashi 於 08-5-7 10:44 發表

大宅

NEPIA我係吉之島做bb promotion買左2箱, +aeon card有折, 仲送多二幾塊.
個次係最掋, 圍返每包六十幾到.

大宅

我個女岩岩用完FITTI M碼
買左PAMPERS M碼俾佢用,覺得好似呢隻細過FITTI

別墅

本來想用 HUGGIES,不過好似大左少少
依家用緊 NEPIA 中碼就岩岩好,樓下藥房買 $69/48片

複式洋房

我用緊huggies細碼,
因為貪佢後面有彈性腰圍,
吾會漏cc,,
我之前都有用過妮飄,
都吾錯架,不過就嫌佢大左少少..

大宅

原文章由 bonnie1013 於 08-5-7 11:05 發表
nepia平d咩, 但係我睇過pampers ~$1.6, nepia ~$2.3喎

nepia do re mi o個隻平d架... 無特價中碼賣$74.9/48片.. 為返都係$1.56...

$2.3 o個d係有公仔.. 有面包超人o個d呀麻...

我阿b主力都係用nepia... 依家都有用huggies.. sealer...(全部用m碼) 都ok~

pampers m 碼用晒后唔會再用... 好細條... 腰位真係唔夠高... 又多毛粒... 勁唔鐘意....

複式洋房

Merries 同 Goon
Goon 真係好好用架

大宅

我之前就用過pampers m,之後就轉咗用huggies m,但兩隻都會漏cc, 依家因為pampers會寄咗啲coupon比我,咁我就試用緊pampers 好動寶寶 m size, 個感覺都唔錯,會繼續用住先

大宅

我都係用緊Nepia中碼,幾好用,又平過pampers

洋房

原文章由 siuyauyau 於 08-5-7 10:51 發表

你係邊度買nepia呀?

我亞女仲用緊pampers s喳~~~~

雪雪有時用huggies s 或 pampers s,
huggies 就貼身d, 不過開始覺得細條, pampers 好似包得高d, 冇咁容易漏cc, 我諗啱bb女用多d
大家好!我係江雪晴Scarlett!
我係7-1-2008生日!

大宅

我個女1月26日出世,只係用過半個月PAMPERS,之後到現在都用緊FITTI,我都係吉之島PROMO時買落嘅

大宅

畀面勳章

Nepia,huggies,噓噓槳大碼,邊隻平就買邊隻,三隻都好用!

[ 本文章最後由 carton514 於 08-5-7 22:43 編輯 ]

大宅

tks.

原文章由 carton514 於 08-5-7 22:42 發表
Nepia,huggies,噓噓槳大碼,邊隻平就買邊隻,三隻都好用!

男爵府

畀面勳章

原文章由 yyy008 於 08-5-7 11:54 發表

nepia do re mi o個隻平d架... 無特價中碼賣$74.9/48片.. 為返都係$1.56...

$2.3 o個d係有公仔.. 有面包超人o個d呀麻...

我阿b主力都係用nepia... 依家都有用huggies.. sealer...(全部用m碼) 都ok~

pampers m ...

Totally Agree...

nepia do re mi o平個款...又平,,又大條,,又有彈性,,,,

別墅

妮飄藥房賣$66咋..........底用又大條

原文章由 joyjoy815 於 08-5-26 16:30 發表

Totally Agree...

nepia do re mi o平個款...又平,,又大條,,又有彈性,,,,

大宅

原文章由 hoi8yan 於 08-5-26 23:12 發表
妮飄藥房賣$66咋..........底用又大條

妮飄依家仲可以用點點積分換野喎~
http://nepia.smeitrade.com/index.do

首頁

尾頁

跳至