產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

私家醫院生仔, 所謂自己找醫生, 係找咩醫生..

係唔係我去開診所個 d 家庭醫生就得啦,

定係要找返婦科個 d ????
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

大宅

Re: 私家醫院生仔, 所謂自己找醫生, 係找咩醫生..

婦科醫生 - the doctor which you have been consulting during your pregnancy.

別墅

當然係要搵個婦科醫生啦!佢就會同你keep住檢查加接生(開刀或順產可自己選).
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

別墅

需唔需要搵個兒科醫生睇bb呢?

男爵府

環保接龍勳章

你個接生醫生會安排的(如有需要)我因要開刀,所以接生時都要兒科醫生在
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

別墅

我有個家庭醫生, 即係傷風感冒都睇個 d, 佢係內外全科醫生, 我見佢又係婦產科工作過.
我見佢都有同人地做超聲波呀, 產前產後檢查咁呀,我仲以為係搵返一般家庭醫生 tim ~~~
有始不有終 能受百樣痛 從沒有合約合同 但卻跨時空 這滔滔不息的愛 我贈給你用 這一生 和下世 有幾多全奉送 --------------------------- 呀仔 2006 年 4 月 24 日 出世啦

首頁

尾頁

跳至