自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

之前我開舖問過養狗問題,今日經過愛協咪上去八下啦。個狗舍既狗狗隻隻都好可愛!Kawaiiiiiiiii!

跟住我問愛協既姐姐有關領養既事,順便問我屋企有貓咁貓狗點相處。個姐姐問我隻貓驚唔驚狗,我先醒起幾年前領養隻貓時,個staff提過呢隻貓驚狗。我問下個姐姐如果咁點算,係咪細狗先得。個姐姐話咁好難搞,個staff當時咁講應該係好清楚我隻貓既脾氣。

我諗諗下又係。如果屋企有人好驚狗,我都唔會養啦。當初養得隻貓,就要照顧佢一世,唔可以隨自己喜好夾硬來囉。

唉~

There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:我冇得養狗。唉~

唔緊要啦我有一隻狗,我恨多一隻大狗,可惜我隻衰仔惡到咩咁(明明夾龜夾兔夾鼠都得,係狗唔得!)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唯有接受啦

男爵府

領養多隻貓啦

伯爵府

好媽媽勳章

引用:領養多隻貓啦

原帖由 stepchobb 於 15-01-18 發表
領養多隻貓啦
Good idea!

There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

寶石宮

引用:領養多隻貓啦

原帖由 stepchobb 於 15-01-18 發表
領養多隻貓啦

首頁

尾頁

跳至