意見反饋
義工

心聲留言 今日: 23|主題: 15898

我個女令我好sweet呀

大宅

國民生產總值:1758

BK Milk勳章

我個女令我好sweet呀

我個女而家25個月啦,好多野講,成日令我地笑到碌地。
今朝我切水果比個女食,我通常會將d水果切一粒粒,等個女用匙羹"but",我剛剛同個女講話比粒媽咪食啦,個女無答我,只係不停but左又倒番,but左又倒番,我問係唔係唔捨得比媽咪食呀,個女望住我話:「唔係呀,我想but粒大粒比媽咪呀。」我即時亦由個心到笑出來啦。
[img][/img]

子爵府

國民生產總值:11263

好媽媽勳章

Re: 我個女令我好sweet呀

你個女真係好得意, 如果我第時生到個囡囡都識咁"tum"我, 我實錫到佢儂呀!!

男爵府

國民生產總值:6565

2018勳章

diana:

妳就好啦
但凡我比餅乾大b食,佢通常都會取2件
1件爸爸,1件佢自己
食光了....佢會問我再要
又係取2件
又係1件爸爸,1件佢自己.........
食光了....佢又會問我再要
都係取2件
都係1件爸爸,1件佢自己.........
佢兩仔爺食到飽晒
b仔都無話比件過我食架
:-x :-x :-x :-x :-x
今晚我煮左雞脾做餸
大b第一時間就用把叉吉住最大果隻雞脾
我還以為佢自私,貪食隻大脾
點之,轉頭之嘛.....
原來佢比左爸爸享用
爸爸大口大口咁咬,好招績,兩仔爺都咁乞人僧
:-x :-x :-x :-x :-x

男爵府

國民生產總值:5118

beauty,

我個b都係咁架, 有野食實比佢老豆先架.

大宅

國民生產總值:1758

BK Milk勳章

我女係唔會比我老公食架,搞到我老公成日喊咁口
[img][/img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.