育兒好物

跳至

首頁

尾頁

洋房

大圍outlet小童衫

hi!我家住大圍,近日發現大圍火車站對面開左間短期outlet,入面有d剪牌addida衫、小童褲仔等等,適合1-5歲著,由$20-35不等,但款式不多,若住附近不妨去望望,我都係果度買左幾件俾囝囝!

子爵府

Re: 大圍outlet小童衫

Can you tell me the address and tel.???
Thanks.
我個寶貝仔係屎撈B

公爵府

2019勳章

頌謙媽咪,

我都係住大圍,可不可以講準確D個位置嚮邊? (By the way, 我BB都係叫謙謙)

洋房

Hi all,
the outlet just opposite of the railway station, near fast food shop, quite big, they put addida clothes inside the shop!apart from children wear, also hv clothes for men and women!

Danielmum,
my son was born on 7/02, how about yours?

大宅

我都有去睇過,小朋友啲衫都唔太多款色,不過好多cut o左過牌o既衫,有GAP, tommy等等,我固2歲以下會好啲,因我個囡囡都有4歲半就一啲都買唔到.

公爵府

2019勳章

頌謙媽咪, My son is a bit older than yours. It's his 2nd birthday tomorrow.

洋房

denialboy,
happy birthday to your son!點同佢慶祝?我住美松苑,你地呢?話唔定係街坊添!就快報幼稚園,你心水係???

男爵府

我今日都有去睇過...d款唔係太多,反而你葵涌廣場見到Dbb衫好靚好多款,最少有10幾間童裝鋪頭,我見有平有貴

公爵府

2019勳章

頌謙媽咪

無特別慶祝,始終Daniel仔仲細,都唔知開party為何物,加上今日係weekday,個個要返工返學唔得閒,不過Sunday同表哥表姐食飯果時玩得好開心,上星期又同佢去左Cebu玩幾日,當慶祝左lor!

提起報幼稚園,都有D頭痛,有人話呢間好,轉頭又有人話唔好,心都亂埋,我住曉翠山莊,都係打算漁翁撒網報多幾間,沙田區同九龍塘都會報下,體下邊間o甘唔好彩收我個百厭星啦,沙田區我會試一試聖母無玷聖心同樂基,你又有邊間心水?

複式洋房

I was in Tseung Kwan O 厚德村商場 yesterday and saw 2 shops that sell children clothes. Many style and quite beautiful ar!
[img align=left]http://www.snoopy.com/comics/peanuts/meet_the_gang/images/gang_all.gif[/img]

洋房

我都知其實仲有好多地方有平靚正bb衫買,例如花園街都有唔少,而且款又唔錯,間中仲會買到剪牌名牌添,所以我不時都會去掃貨架!只係咁岩家住大圍,發現有檔新野,介紹俾都係住係附近d媽咪知!
愈來愈發覺bb真係大得好快,初時我都係同佢係公司買,百幾蚊件T叫做平,日積月慮D衫著左兩次就話轉季,然後唔岩著,肉都呎埋...係咪大家

公爵府

2019勳章

頌謙媽咪,

Interviews usually are conducted on Saturdays. Do you have to work on every Saturday?

洋房

danielboy ,
我係電視台做,工作不定時,好彩老細都易話為,大家女人,佢都明白既...

公爵府

2019勳章

頌謙媽咪,

你就好啦,有個o甘understanding既老細,我老細都係女人,不過就係個未結婚未做媽媽,亦99%唔會做媽媽既女人,好彩我係Saturdays off,我pregnant果時去prenatal checkup,次次都約Saturday,唔敢約weekdays,我department其他under佢既大肚婆都係唔敢約weekdays,唯一一次我抽羊水醫院話無得Saturday做,提早成2星期同佢請half day off,留難左我好耐,問長問短先approve,驚死我欺騙佢,我大肚o甘耐從來未請過sick leave.

洋房

danielboy,
我老細都係未結婚架!只係我同佢好夾,識左成10年,我第一份工就係呢度,佢都算係我第一個老細,大家情如姊妹,佢睇住我結婚生仔...講真公司唔算好,但我仍可以係度做咁耐,或多或少因為佢!呢d老細真係好難搵得返!

公爵府

2019勳章

Hi 頌謙媽咪,

好羨慕你呀!You are so..........lucky.希望你謙謙考幼稚園一樣o甘lucky啦.

公爵府

2019勳章

Hi 頌謙媽咪,

Is the shop you refer to next to 中原地產? If so, it is closed already. 我日日唔得閒,到yesterday終於有時間去,佢竟然唔存在喇,真黑仔!

洋房

咩close左喇?係都唔奇,擺明係短期舖位!不過我又發現花園街有檔賣adidas褲仔,大概2-3歲著,不過款唔多所以我都買唔到岩心水...

首頁

尾頁

跳至