美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

早餐

我每天早餐都食白粥,齋腸或魚片腸走油少甜醬

大家比d意見我,Thanks!!

侯爵府

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章

Re: 早餐

會唔會多澱粉質呢 而且腸粉製作過程必定落油..... 而且豉油會增加水腫......, 仲有.. 瞓醒覺食果餐身體係最吸收, 有d人會食生果, 有 d model 仲話只會食 brunch (早+午餐).... 起身隔幾個鐘至食野喎
老餅會員上科林只求開心!

子爵府

我早餐通常食小麥包+紅棗水.
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

男爵府

我早餐淨係食生果架!!!

~~最鍚我個寶貝仔仔~~

子爵府

我早餐多數食麥包

侯爵府

我而家FORCE自己食麥片+ 1SPOON好立克 + 一粒方糖
所以我每朝都係到掙扎買唔買其它早餐食

ANYWAY,我有D同事可以單食冇糖麥片(EVERYDAY)

大宅

我現在跟緊營養餐單,所以每朝都有1杯脫脂奶,
1份sandwiches---麥包兩塊+低脂芝士/火腿/煙三文魚。
Elina

子爵府

出門口前飲一碗紅棗水加一匙燕窩, 返到公司再食野

通常係:
食:炒粉面/三文治/水餃/中式茶樓點心/茶葉蛋/粥....
飲:買到豆漿就飲, 買唔到就唔飲。

係唔係好丰富呢 :-P 因為我公司有飯堂
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

別墅

今朝食隻蛋同埋一個橙.
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

首頁

尾頁

跳至