美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

生完後, 個肚腩D皮好鬆, 點算好 !

如題 !

別墅

Re: 生完後, 個肚腩D皮好鬆, 點算好 !

我都係呀.做運動做極都收唔倒個肚

伯爵府

我估要做機先得!!

別墅

我估都要做機,因私好努力做運動都減唔都d鬆弛左的肚皮.做機係唔係好貴呢?

:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

別墅

Ruka 的媽咪去肚紋啫喱有無人用過?有無效呢?
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

別墅

我而家做緊機,不過減肥一點都唔舒服,要付出架

別墅

micgi,
”我而家做緊機,不過減肥一點都唔舒服,要付出架”

點唔舒服法呀?幾錢呢,有無效呢?一個星期做幾次呀?謝!

民房

hi:
我都有你地的同一個問題,我就去左做機去收緊返佢.現在的效果都幾好.

公爵府

好媽媽勳章

0530,

I am using Ruka 的去肚紋啫喱, just $8.00 and I used with small massage mechine with the 啫喱. I don't know work or not, but i think just $8.00, so trying even not work. I will let you know work or not work later.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

別墅

我都想知做機只做肚腩幾錢 ? 唔做後, 會否鬆返 ?
另Ruka 的去肚紋啫喱在那裏買, $8.00可用多少次 ?

公爵府

好媽媽勳章

SKW ,

$8.00/35ml, 10 times la I think. Please PM to me if you need to help.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

子爵府

我做左5次機淨做肚腩, 好似冇以前咁鬆. 每次$120, 不過在天水圍.

公爵府

好媽媽勳章

I rec'd a few mami PM that they want to try.because just $8.00 :-P I will group together to buy in the same time. Please PM to me with your contact phone number if you want too.

別墅

我一星期做兩至三次,因為做機係比 D 電流通過皮膚打散脂肪同收緊皮膚,每次效大個電流度數,就會有比電電既感覺,短短半小時都好辛苦,因為要度數大先有效,做一次成二百幾蚊架,仲有其他機要做架,我就做緊 G5, VC, 通淋巴 和 M6, 女人錢幾好搵

大宅

i also interest can help to buy

民房

我用ishtar減肥膏,專針對肚鬆弛同肚紋,幾好呀,一定要日日 塗,好快見效!

男爵府

Hi Mrs. Cheng,

where can I buy "ishtar減肥膏", if my baby is now 2yrs old then can it also work??
I love my dear husband and dear daughter.

別墅

究竟市面上有幾多種機用來減肥?又G5,又M6, 仲有???

民房

乜減肥葯我都無食只係一滿後就立即去physical玩足2個月就減了30Lb真係掂只要有信心就掂!!!

民房

只要每晚睡前做sit up 每日增加就很快不見了我本來生完BB 153Lb,2個月後變了129Lb,以前一樣老公仲話我勁掂!試下啦真係唔好食太多減肥會有很多後遺證呀!到時有病誰來照顧BB呢!

首頁

尾頁

跳至