心聲留言

跳至

首頁
12345...9

尾頁

民房

我奶奶叫我去死

自從我生完仔仔後,我奶奶成日叫我同我
老公離婚,又或者成日叫我死o佐去唔好阻
住佢同個孫一齊,佢重話我死前要俾番D禮金
佢個仔先好去死,我老公又唔幫我,只你一味話我
食塞米,話我一D錢都唔搵番屋企,唉!我就黎頂唔住

伯爵府

Re: 我奶奶叫我去死

唔係嘛, 點解仲要忍呀 , 太過份了

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

佢咁都得, 你得罪佢d咩?咁大獲??

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都覺得好過份
咁你又有咩感覺
來來去去都係為錢
你老公咁都唔幫你,咁離譜既

民房

只係仔仔一出世個樣好似我,而且佢驚死
個仔只會跟我唔跟佢,佢想霸住我個仔所以
成日叫我走,叫我同我老公離職

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BB個樣唔係似阿爸就係似阿媽架啦,似阿媽有咩問題???
點解你老公唔幫你? 得罪問句﹕你老公愛你嗎? 定係有咩前因後果你無講呢??

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

變態,有d咁嘅奶奶,

大宅

畀面勳章

你奶奶係咪有病?! 叫佢得閒去睇下精神科醫生啦.

大宅

畀面勳章

你奶奶係咪有病?! 叫佢得閒去睇下精神科醫生啦.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你奶奶咁話你,你老公都唔幫,咁樣真係好過份,如果係我,我會帶埋個仔返我亞媽度,如果我奶奶叫我去死,我會串番佢"我驚你死先都未到我"。

大宅

What did your husband say???? :-(

民房

你應該同你奶奶講 : 奶奶呀奶奶, 不如
你快D 死唔好阻住我同你個仔 "衣泣"
何止比番禮金你呀, 連帛金都做埋比你
點話 睇下激唔激死佢
:lol:

民房

其實因為我老公剛識了另外一個有錢女人,
這個女人肯俾錢我老公同我奶奶駛,而我卻要我
老公養,所以我奶奶成日鬧我阻住地球轉,現在我
唔肯離婚,又唔肯找工做,我寧願冇錢駛冇飯食都
唔會便宜佢地

複式洋房

你老公同你奶奶係咪人黎架? 甘無良心, 仲好意思同你爭BB 你可唔可以返外家住, 唔好比個BB見佢地D衰人!

大宅

kellychanmama,
咁你有冇同你老公傾過呀.....
奶奶呢個物體,你可以當佢係一個路人甲,無須理會,最緊要睇你2公婆點睇......
試下同你老公傾下啦
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

男爵府

乜野人黎架 !! 婚就要同佢離, 但係BB 唔可以俾佢地架!!
要同佢爭到底呀! 你先係生個BB 出黎既呀媽呀! 如果佢咁恨孫既, 咪叫個有錢女人同佢個仔生返個俾佢囉~ 你個個千祈唔好俾佢掂tim 呀!!
無論點, 我都支持你架!!
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你拖住佢地對相方都無好處,離婚就離婚啦,不過BB一定唔比得佢地 :-x

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢兩母子都算人間極品喇!男o個個見異思遷,女既支持個仔"拋妻但要子",見錢開眼!有無攪錯!!我覺得應該離婚,但仔一定唔可以比佢地!佢地兩個要靠個女人養,如果個女人對你個仔唔好佢兩個廢人都唔敢出聲啦!到時個小朋友就可憐喇!

別墅

咁既男人同奶奶,留多一日都浪費左你既時間啦!
況且依家就得個講字,點知第日會唔會出手打你架!
為自己同bb安全,盡快離開把la!

大宅

依D咁嘅人都有ga,唔應該叫人,係叫廢柴,又要錢,又想要埋個仔,佢哋個腦係未生喺個屎弗度架,去邊都好啦,你依家唔可以再留喺間屋度嫁喇,因為都唔知嗰兩個廢柴下一步會做D乜嫁,帶埋個B有咁遠走咁遠啦
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

首頁
12345...9

尾頁

跳至