網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Dyson 係好好, 但我唔捨得比工人用,
但又想搵呢類比工人吸, 因為家中成日會有頭髮甩, 有擦膠碎等,
傳統式開機都幾唔方便, 吸時又輪盡, 我腰又有事
我見淘寶有幾款都價廉, 唔知大家有無淘過?
比D意見 ..........

嘉美臣DYSON戴森同款吸尘器家用超静音无耗材旋风除螨手持吸尘器
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.31.Bu3W18&id=43017553234&ns=1&abbucket=17#detail

手持家用便携小型无耗材手提式吸尘器强吸力除螨超静音吸尘机
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.120.boco98&id=42555603447&ns=1&abbucket=17#detail

ING吸尘器家用超静音G3009迷你手持推杆无耗除螨仪强力小型吸尘机
http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.1.boco98&id=43186261953&abbucket=17

德国吸尘器 家用超静音 无线充电小型手持推杆迷你车载车用除螨
http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.24.boco98&id=41181361042&ns=1&abbucket=17#detail
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

畀面勳章

我都想買DYSON, 但都真係太貴啦..樓主有冇邊款覺得比較好架?

子爵府

我就買了這部,好用、夠力、同方便,不過和Dyson不同的是是行濕電和不是滾筒吸頭設計,和一般吸塵機一樣是利用吸力吸塵的!
宝家丽手持吸尘器家用gw906迷你吸尘器无耗材强吸力除螨吸尘器 http://tb.cn/GfucQKy

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:我就買了這部,好用、夠力、同方便,不過和

原帖由 麥豬豬 於 15-01-23 發表
我就買了這部,好用、夠力、同方便,不過和Dyson不同的是是行濕電和不是滾筒吸頭設計,和一般吸塵機一樣是 ...
我都見到呢款,你淘時點知佢ok呢?始終是電器,有風險

就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

我都有興趣呀, 有無人有用過呢D , 知款好D?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

第二部最方便, 已經係香港適用13A方腳頭

子爵府

sherryyeung 發表於 15-1-23 14:20
我都見到呢款,你淘時點知佢ok呢?始終是電器,有風險

冇㗎,咁啱雙11嗰排我舊嗰部吸塵機打咗柴要買過部,又正好剛剛見到呢部在做雙11促銷咪買下囉,當時我都唔肯定質量如何㗎,不過二百零蚊人仔我都冇乜要求㗎喇,斷估都應該好用過十幾年前的老爺機款啩?

同埋唔係乜嘢電器我都會淘㗎,一些大功率的、要長開或開動時離開視線範圍內的電器我唔會淘㗎,大陸買電器的確係要有警戒心,但亦唔需要一刀切的過份恐慌嘅,唔係大陸十三億人民一早燒死晒咯,吸塵機開得嗰一陣,而且又全程揸在手的,我唔覺得會出事囉!

男爵府

引用:第二部最方便,+已經係香港適用13A方腳頭+

原帖由 小倩 於 15-01-23 發表
係喎,我都無留意

就注定會失敗。

男爵府

引用:+本帖最後由+麥豬豬+於+15-1-23+16:30+編輯

原帖由 麥豬豬 於 15-01-23 發表
多謝你意見,增強我買既信心

就注定會失敗。

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

回覆:麥豬豬 的帖子

吸到塵蟎嗎?

子爵府

pinkybee 發表於 15-1-23 17:18
吸到塵蟎嗎?

我買時候有送除蟎刷就可以,但唔肯定標配部件宜家包唔包,你最好先向客服確認一下才決定買唔買嘞!

大宅

回覆:想淘好似 Dyson 那種吸塵機

我買左ING嗰款,都夠力,但有點上重下輕,吸完隻手好攰。

別墅

請問第二部嘈嗎?

http://item.taobao.com/item.htm? ... ;abbucket=17#detail

伯爵府

回覆:想淘好似 Dyson 那種吸塵機

Follow

男爵府

引用:我買左ING嗰款,都夠力,但有點上重下輕,吸

原帖由 藍莓 於 15-01-23 發表
我都對ing果款最有興趣。。。請問有無試過吸床?o ng ok?

男爵府

MSKL 發表於 15-1-23 21:28
請問第二部嘈嗎?

未買呀, 所以未知~~~
就注定會失敗。

男爵府

引用:第二部最方便,+已經係香港適用13A方腳頭+

我本來對第三款最有興趣,但因為你咁講先留意到。。。第二款又好似好d。。。

大宅

引用:Quote:原帖由 藍莓 於 15-01-23 發表我買左

原帖由 toronto929 於 15-01-23 發表
我都對ing果款最有興趣。。。請問有無試過吸床?o ng ok?
我仲未試吸床啊!

子爵府

引用:第二部最方便, 已經係香港適用13A方腳頭

jm, 第2款吸力ok 嗎?

子爵府

藍莓 發表於 15-1-23 21:02
我使用時就會用另一隻手「磅」住支吸塵管嚟吸,這樣會輕鬆好多的!

首頁

尾頁

跳至