意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92773

有冇人用緊maclaren o既車?

水晶宮

國民生產總值:54661

好媽媽勳章

有冇人用緊maclaren o既車?

我見好多外國人用,唔知有冇媽咪用緊呢??

我依家用緊combi,但太輕,成日翻車,覺得好危險,想換車.
可唔可以比d意見.bb依家已經7個月,唔想要大陸車.因買左架combi之後先知o係大陸造,已經勁嬲.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

國民生產總值:2724

Re: 有冇人用緊maclaren o既車?

I am using a maclaren for my boy he is now 2 years and 8 months. I start using it when he was one.
已代刪除

大宅

國民生產總值:4841

我都用緊,幾好呀!折埋係stick狀,開左又好穩陣!

子爵府

國民生產總值:10720

醒目開學勳章

我都用緊MACLAREN 既士的車,除左係冇得調較角度外,其他都幾好,幾適合高大/大隻既小朋友

洋房

國民生產總值:341

其實大部份BB車都係大陸做,最緊要QC做得好同有保養,Sony,Nokia 同其他世界大牌子都大陸做,最緊要唔好成日壞。放心啦,大陸嘢今時今日唔差架。

子爵府

國民生產總值:14699

想問下係唔係係mothercare有得賣, 幾錢&乜model no.?
KSY 寫道:
我都用緊MACLAREN 既士的車,除左係冇得調較角度外,其他都幾好,幾適合高大/大隻既小朋友
Waiting for YU

子爵府

國民生產總值:10720

醒目開學勳章

YeungSiuB

mothercare有得賣, 乜model no 我就唔記得,你可以去呢個web-site度睇下就係呢架(http://www.netkidswear.com/volstrolbyma.html),好似係$7百幾8百蚊.

水晶宮

國民生產總值:54661

好媽媽勳章

我早兩日買左喇,即刻同亞B兜左一轉,"正"!!!!!
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.