意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 248|主題: 123708

我決心減肥!!!

伯爵府

國民生產總值:15534

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我決心減肥!!!

不過我係去睇醫生,如果要我自己減一定唔得!!今日係第一日,我真係好希望呢兩個星期會有D成果,我覺得咁我先會有心機繼續!!我而家只希望可以瘦到好似未生兩個前,跟住先再算lu!!但我又好想知,如果口痕,可以食d咩呢??其實d無糖香口膠同埋糖,係唔係真係得呢??因為我覺得食落都幾甜!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

國民生產總值:817

Re: 我決心減肥!!!

請問你生前同生後相差幾多磅呀?我而家都決心減肥而且已經輕左5-6磅.要自己有決心節食致得.我生完兩個前同生完後相差約15-6磅, 再減多十磅已經好開心.
我以前(生仔前)都試過搵醫生減肥但一停薬就好易肥反,好浪費金錢.減肥都係要靠自己食少d同做運動,無法子啦!

:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我由生第一個到而家足足肥左六十磅!!都係怪自己懶,到近來我真係接受唔到自己再肥落去,雖然之前都接受唔到,但就冇恆心,但我個日照鏡,真係...想死!!做運動我都有,食少d我又有,但都係唔多郁,咁我見我阿嫂個時減完都冇反彈,我又試下囉,睇下係唔係人人一樣呀嘛!!好彩我老公今次都係金錢上支持我...唔係都唔會成事,所以為左答謝佢,我一定會努力,做d成績俾佢睇下!!
生死有命,富貴由天

別墅

國民生產總值:817

好,努力啦,一定得!

:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

大宅

國民生產總值:3790

咁我想問下你睇邊個減肥醫生呀!?
因為我都有食緊減肥藥,想大家交流下D心得!

Little

大宅

國民生產總值:3841

好媽媽勳章

我都想知你係睇邊個doctor?我聽人講北角有個醫生幾好,而家都心思思想去,但本身仲有d減肥藥未食完,諗住食完就去睇,目標25磅。

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

我都想知你睇邊個 e 生 ar?

努力! 加油呀

伯爵府

我係荃灣睇架!!其實我之前都睇過一兩個!!睇咁多個都ok,不過只係自己冇恆心囉,你地想知而家睇梗呢個定以前個d呢??
生死有命,富貴由天

大宅

國民生產總值:3790

我而家係元朗睇,不過我好似唔食佢d藥之後就勁想食野,好似好肚餓咁,同埋你睇果度幾多錢呀,我就$250一個禮拜,佢話d藥係減食慾唔係消脂(因我之前睇個俾既藥係消脂),不過我想如果d藥係消脂既話會唔會好d呢!?你個d藥係點架!我都好想減肥呀,因為夏天到了,我好想著小背心!!
大家都一齊努力啦!!
:-P

伯爵府

我都係二百五十蚊左右,不過佢一次要兩個星期既,同埋佢兩個星期食既藥都唔同,我食左藥,又唔會特別好胃口又唔會冇,最重要係唔會心跳同埋失眠!!我食左d藥有好多廁所去,不過係開小!!同埋而家我岩岩開始佢都叫我食少d野,我比平時食少左野,但又唔覺肚餓,不過我係計住卡路里黎食,所以都幾飽肚!!同埋個個醫生人人睇都唔同價錢,如果要局部減我諗會貴d,我阿嫂睇兩個星期要六百幾蚊,不過佢睇左三次就減到佢想要既成績!!
生死有命,富貴由天

複式洋房

國民生產總值:476

janet,

I also want to lose my weight too. I'm too fat now.
Is the doctor OK in Tsuen Wan. Can u pls give me his detail, I want to try too. Thanks

伯爵府

生死有命,富貴由天

伯爵府

兩個星期岩岩過去,頭兩星期減左十六磅,真係好開心,不過對於我本身咁肥黎講,十六磅都唔係好覺!!至於d藥呢,第一個星期食得訓得,第二星期就差左少少,訓得唔好,唔知係唔係自己緊張,同埋m到,而家第三個禮拜開始左兩日,又冇訓唔到覺,不過就食左藥食野好似唔知飽咁!!但唔食又唔會好辛苦,可能係口痕啦!!希望今個星期都有d進展啦!!
生死有命,富貴由天

民房

國民生產總值:85

Dear Janet

Congratulation! You can loose 16 pounds in two weeks time, so quick, I also keep fit from this week, but I haven't seen any doctor as I don't want to eat tablet or medicine, I only stop eating rice & bread, in the morning, I eat biscuit, for the lunch, I eat rice noodle, for the dinner, only vegatable and soup only, and I join a keep fit course next week, I hope I can loose my weight. Hope every mummy have a nice figure!

民房

國民生產總值:43

Hi Janet,
Could U please pm me the doctor's details?
Thanks. :-P

洋房

國民生產總值:45

janet,

can you please pm me the contact of the doctor?

民房

國民生產總值:89

Hi.... Janet,

++++ oil , 唔好放棄呀!? 最緊要是找到适合自己的方法.... he he !!!!

男爵府

國民生產總值:9792

醒目開學勳章

Janet

Could you please PM me the doctor's details?

Thanks

EmilyBB

大宅

國民生產總值:1171

Janet:

Woulde send the information doctor of Tsuen Wan to me too? Thanks for your help!

June June
My blog

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.