論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

如果你發現印印係"搞基", 你會........?

我發現印印好似係基的, 因為我發佢銀包有一張同個女仔好親的相, 而佢做野一般啦, 你們會點做呀? 炒左佢或是覺得這件事係好平常? 有沒有人請了類似的工人? 請煩腦!!!

大宅

Re: 如果你發現印印係"搞基", 你會........?

我覺得佢攪基總好過大肚返屋企!

別墅

我都覺得係"搞基"仲好,起碼唔駛擔心會搞大個肚。

別墅

Agree!! You should be glad that she's a lesbian (at least she won't get pregnant). To be fair, we should not discriminate anyone because of their sexual preference, as far as they're not affecting us.

別墅

hello

我之前都有客人發生過這樣的問題,不過未必每個都係同性戀
其實大家很多時見到工人和她的朋友態度親密,她們都只是互相關心

民房

搞基好丫,又唔驚搞大個肚,又唔驚佢比老公搞,或者搞你老公....... :-P (講下笑咋)

首頁

尾頁

跳至