興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

竟然有人模防 William Hung!

竟然有人模防 William Hung!
http://aero.ycis.edu.hk/~liaw/wh.wmv
別看我一面笑意,  誰知我背後的辛痛? 別以為我樂觀天命,   我有哭不出的淚。 別向我耀武揚威,    我實在討厭世俗的價值觀... :-(

洋房

Re: 竟然有人模防 William Hung!

I can't open to see this MV.

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得好攪笑!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

點樣呀........唔知佢想點!!!haha

I Love Chip & Dale~~~~:-D:-D

等待驗證會員

唔好玩啦..... :lol:

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢靚仔過William Hung 好多,好多!

男爵府

:-P :-P :-P

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

thanks for sharing

珍珠宮

thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至