自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

每個人都會有需要別人幫助的時候 !
希望死者得到安息, 失散的家人可以重聚, 等待挽救的災民一定一定要堅持到底 ! 加油 ! 加油 !

未捐錢的朋友立即行動吧!

男爵府

原文章由 yungyung122 於 08-5-17 18:17 發表
每個人都會有需要別人幫助的時候 !
希望死者得到安息, 失散的家人可以重聚, 等待挽救的災民一定一定要堅持到底 ! 加油 ! 加油 !

未捐錢的朋友立即行動吧! ...

同意...up
[

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今次呢個災難, 唔係五, 六年可以復原, 我地呢邊在遠方同胞, 幫到幾多就幫幾多啦. 有錢出錢, 有力出力...........

珍珠宮

畀面勳章

唉...心靈上既傷痛,唔知幾時先復元。

子爵府

現在,我每見咩人,我都問佢,你捐了錢未
我自己一早就捐了,而啱啱收到月結單,佢把
上個月收多我既錢,退反比我,雖然唔係好多,
只得幾佰蚊,不過我都捐埋出去
最令我感動既就係,我家姐既仔仔,學校出了
一張通告,係關於捐款既事宜,我家姐既仔仔只
係2年班,佢自己係張通告上,填上捐1000蚊,
是真的,他不是講大話,之後,我家姐見他去了
自己的錢箱係咁數d散子,話要數夠1000蚊捐去
因為佢見到d小朋友好可憐,要幫下他們
雖然,最後都無捐咁多,不過,我覺得我家姐既仔仔做的事令我好感動~~~(平時佢真係好弧寒架,請你佞一粒糖都唔得個d)

首頁

尾頁

跳至