育兒好物

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

邊度買沙巾平?

我個仔用好多, 請問邊度買會平d?

洋房

Re: 邊度買沙巾平?

我o係街市入面賣童裝o既檔口買,會平D。唔單只紗巾,其他BB用品同粗著o既衫仔都平D,質地都唔錯喎。
** Ryan 仔寫真 ** 我係Ryan仔,2003年12月12日o係九龍法國醫院出世o架!!! [img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;28/st/20031212/n/Baby+Ryan/dt/13/k/03f1/age.png[/img]

大宅

花園街$28.-六條,
深水步$23.-六條
[size=medium]queensroad

大宅

花園街有檔賣$48 for 2 packs, but 一定要買2包囉!

珍珠宮

醒目開學勳章

請問.....沙巾用黎做乜?

子爵府

畀面勳章

chilli 寫道:
請問.....沙巾用黎做乜?

紗巾係用黎俾bb食奶, 抹汗, 抹手用
吸水得黎夠薄, 呢頭用完呢頭洗, 一陣就乾
我個女一餐一條紗巾. 一日都用成六條

珍珠宮

醒目開學勳章

faye525
唔該晒!

沙巾有冇分size? 如果有, 要買几大先夠用呢? tks!!

水晶宮

2019新春慶豚圓

i bought the handkerchiefs at a price of $48/2 packs ([email protected]) at the Fa Yuen Street.

prepare 1 dozen, especially for newborn babies since they takes 7 - 8 meals each day during their 1st few weeks.

伯爵府

我朋友話女人街有好平買呀!!!!!!

子爵府

畀面勳章

冇size分架, 基本上一式過
你不如問買幾多至夠喇
通常一打至打半先會夠用

大宅

佐敦寶靈街,無記錯好似係20-23蚊半打~

男爵府

bb唔一定要用紗巾+.+"
my son都只有洗白白同洗面係紗巾...other 餵奶奶用普通1蚊條手巾仔is ok..放頭下面訓覺的就手巾仔+.+"
紗巾太貴呀~同都唔見得會好好多+.+"呃錢

公爵府

2019勳章

花園街

首頁

尾頁

跳至