嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

幾時食麵包呀?

想請問bb八個半月, 可以食麵包嗎? 食什麼麵包lee? 唔該.

子爵府

Re: 幾時食麵包呀?

可以比細細舊白麵佢試下。

別墅

我BB六個幾月的時候, 我奶奶已比麵包BB食, 通常是去飲茶的义燒包,她用水'沈'濕左, 先比BB食,我諗會易D食, SO FAR 無問題LOR!(BB而家七個幾月) :-P

大宅

What if the baby does not have teeth yet, but is 9-month old? My boy's teeth are just growing ... can I give him bread? Thanks!

大宅

My baby is 6 months now. I gave her some tiny pieces of bread last Sunday. She loved it very much and no problem at all.

男爵府

我的bb5個幾月時,我已給他吃白麵包,他好鍾意啊!我想不用把包濕水後才給bb吃,因他的口水已足夠令d包林哂.

洋房

My baby is 8 mth old and no teeth yet. Can he eat bread now (just a little tiny piece)? Is white bread better whole wheat/brown bread? WHY?

別墅

2019勳章

我o係我阿b5個月多已經比佢食麵包,而家7.5個月我乜鬼包都會比佢食,佢仲好鍾意食tim !相反佢主要要食既野就唔肯食,例:奶,米粉,粥!

子爵府

我都係在bb7個月時就比茶樓d包包佢食,現在9個月就每天都會比麥包佢就小點!bb會好鐘意食架!!!又有營養!

大宅

To saiwin,

Your baby is very cute. Looks like he's got some questions to ask!

You should give white bread because it is easier to digest.

大宅

rachel1230 寫道:
我都係在bb7個月時就比茶樓d包包佢食,現在9個月就每天都會比麥包佢就小點!bb會好鐘意食架!!!又有營養!

車車,

我都想食茶樓d包,不過婆婆話d包用豬油搓,唔俾食!

瞳瞳

首頁

尾頁

跳至